ΠΑΣΟΚ: Τι λένε Λάμπρος Βαμβακάς και Χρ. Στρατάκης για την υποψηφιότητά τους

Newsroom
Newsroom

Mετά την επίσημη ανακοίνωση

Την πρώτη του δήλωση μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του έκανε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Βαμβακάς.
Στη δήλωση του ευχαριστεί τον Νίκο Ανδρουλάκη και τα συλλογικά όργανα του κόμματος, δίνει το πολιτικό του στίγμα και απευθύνει μήνυμα στους πολίτες -ψηφοφόρους.
Αναλυτικά η δήλωση αναφέρει: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τα Συλλογικά Όργανα του Κινήματος για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή στην κοινή προσπάθεια που κάνουμε Όλοι Μαζί για την Πολιτική μεταρρύθμιση, Κοινωνική Συνοχή και Οικονομική Ανάπτυξη που θα ανοίξει το δρόμο για την Σταθερότητα και την Πρόοδο σε μια περίοδο πολύ κρίσιμη για τη χώρα. Ταυτόχρονο, η κάθοδος στις εκλογές, με τον πολτικό χώρο που ανήκω και στηρίζω σταθερά εδώ και δεκαετίες,  αποτελεί τεράστια ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μου, οι οποίοι επιζητούν ουσιαστικές προτάσεις και αποτελεσματικές λύσεις στα συνεχώς αυξανόμενα καθημερινά τους προβλήματα.
Ζητώ τη στήριξη σας για να ενώσουμε τη φωνή μας, ώστε να αποκτήσουμε λόγο και να συμβάλλουμε δημιουργικά στις αποφάσεις που λαμβάνονται για εμάς στην κεντρική πολιτική σκηνή. Όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να σας διαψεύσω και θα Αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες σας.
Κίνητρο και δύναμη μου οι πολίτες και η κιοινωνία.
Για μια Ελλάδα με Αξιοπρέπεια. Για τη Δημοκρατική Αλλαγή, την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, την Κοινωνική Συνοχή, τη Νέα Γενιά”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Στρατάκης αναφέρει:

2233445

"Στις εθνικές εκλογές που έρχονται, είμαι ένας από τους υποψήφιους με το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στον νομό Ηρακλείου και ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Παράταξης. 

Είναι μεγάλη η ευθύνη να διεκδικείς την εκπροσώπηση του ελληνικού λαού στη Βουλή. 

Ειδικά όταν αυτό θέλεις να γίνει με σεμνότητα, με ειλικρίνεια, με σοβαρότητα και με διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό.

Από μικρός έμαθα ότι η πολιτική δεν πρέπει να είναι συναλλαγή και διαπραγμάτευση, δεν πρέπει να είναι διαπλοκή και πελατειασμός, αλλά αντίθετα πρέπει να 
διέπεται από αρχές και αξίες, πάνω στις οποίες χτίζεται η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός. 

Ήρθε η ώρα η δική μου γενιά να δώσει τη μάχη της, με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ και όσα αυτό σηματοδότησε διαχρονικά, με θετικό πάντα πρόσημο για τη χώρα και τους πολίτες. 

Θέλουμε να αποτελέσει ξανά, η Αλλαγή της Ελλάδας στο παρόν και το μέλλον, το ζητούμενο, το διακύβευμα των εθνικών εκλογών.

Αλλωστε οι καιροί το απαιτούν, η συγκυρία το επιβάλλει, ενώ την ίδια ώρα η ατέρμονη διαμάχη κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν προσφέρει διέξοδο και λύσεις, αλλά αντίθετα περιορίζεται σε μία αέναη διεκδίκηση θώκων και εξουσίας. 

Δεσμεύομαι ότι θα δώσω έναν τίμιο, ελπιδοφόρο και νικηφόρο αγώνα, ώστε μαζί με σας, με τη δική σας ψήφο και εμπιστοσύνη, το προοδευτικό Ηράκλειο να στείλει στις επόμενες εθνικές εκλογές το μήνυμα της Πολιτικής Αλλαγής με την αλλαγή πολιτικής προς προοδευτική κατεύθυνση. 

Ήρθε η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί πραγματικά για το Ηράκλειο, να αναδείξουμε τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τις προοπτικές του και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για παραγωγή νέου πλούτου. 
Για κοινωνική δικαιοσύνη, για ίσες ευκαιρίες, για μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. 
Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο λαός".


 

 


 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ