Πελεκανάκης: Είμαστε μια γροθιά και θα συνεχίουμε

"Θα κερδίσουμε την μάχη για να γυρίσει η Γόρτυνα σελίδα"

Απόλυτη στήριξη στον έκπτωτο και με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, Μιχάλη Κοκολάκη από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας., δίνει  με δήλωση του ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Πελεκανάκης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, λίγο μετά και την επίσημη τοποθέτηση του Μιχάλη Κοκολάκη για την απόφαση του ΣτΕ, αναφέρει μεταξύ άλλων "είμαστε μια γροθιά και έτσι θα προχωρήσουμε. Με τον Μιχάλη Κοκολάκη πρωταγωνιστή. Εγγυητή της ενότητας, της συλλογικής προσπάθειας, της κοινωνικής συνοχής".

Όλη η ανακοίνωση

“Λένε πως κάποιες «νίκες» είναι χειρότερες από ήττες. Και η περίπτωση του κ. Σχοιναράκη, που έχει οδηγηθεί στο περιθώριο της κοινωνίας μας, εισπράττοντας μόνο περιφρόνηση από τους πολιτες της Γόρτυνας, το επιβεβαιώνει απόλυτα.

Γιατί στην πραγματικότητα, το μόνο που άλλαξε μετά την (πρωτοφανή) απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, είναι ότι η εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του Μιχάλη Κοκολάκη, του ηγέτη για τον οποίο είμαστε περήφανοι, έγινε ακόμα πιο ισχυρή. Μια ολόκληρη κοινωνία συσπειρώνεται γύρω του και γύρω από την παράταξή μας, που συνεχίζει τον αγώνα της πιο αποφασισμένη, πιο ισχυρή και πιο ενωμένη από ποτέ.

Είμαστε μια γροθιά και έτσι θα προχωρήσουμε. Με τον Μιχάλη Κοκολάκη πρωταγωνιστή. Εγγυητή της ενότητας, της συλλογικής προσπάθειας, της κοινωνικής συνοχής.

Με εσάς στο πλευρό μας, θα δώσουμε και θα κερδίσουμε την μάχη για να γυρίσει η Γόρτυνα σελίδα, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν εκείνους που έβλαψαν τόσο πολύ τον τόπο μας”.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ