Πένθος για το χαμό της αγαπητής νηπιαγωγού, Αθηνάς Τσικουδάκη

Newsroom
Newsroom

Η 46χρονη Αθηνά πάλεψε για τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε

Ξαφνικά και αναπάντεχα "έφυγε" η 46χρονη Αθηνά Τσικουδάκη, από το Ηράκλειο, βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγο και τα δυο παιδιά της, αλλά και όλα τα παιδιά που "πέρασαν" από τα "χέρια" της ως νηπιαγωγός που ήταν και στα οποία στάθηκε σαν δεύτερη μάνα.

Η Αθηνά, ένας άνθρωπος χαμογελαστός, δοτικός και πολύ αγαπητός τόσο στους γονείς και τα παιδιά τους οποίους γνώρισε ως νηπιαγωγός αλλά και στους συναδέλφους της μπήκε εντελώς ξαφνικά σε μια μάχη για την ζωή της, η οποία την έστειλε στη Εντατική.

Αθηνά Τσικουδάκη

Έδωσε μάχη, πάλεψε, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο παιδικός σταθμός στον οποίο εργαζόταν στο Ηράκλειο παραμένει κλειστός σήμερα και αύριο, πενθώντας για το χαμό της Αθηνάς.

Συγκινητικά είναι τα "αντίο" που λένε γονείς των μαθητών της. "Για πολλές ώρες της ημέρας ήσασταν η δεύτερη μαμά σε πολλά παιδάκια ,μαζί κ στο δικό μας που όλη την ημέρα όλο για εσάς μιλάει κ όλο το όνομά σας λέει, σίγουρα κάτι θα κάνατε καλά για να μείνετε βαθειά χαραγμένη στη μνήμη ενός παιδιού ξέρετε "τα παιδιά ξερουν"...Σίγουρα μέσα από το παιδί μας κ από τη συμπεριφορά του καταλάβαμε απο την αρχη κ εμείς σαν γονείς ότι το παιδί μας στο σχολείο είναι στα χέρια ενός εξαίρετου ανθρώπου, που με τη σειρά του μεταλαμπάδευσε το ήθος του την καλοσύνη του τους καλούς τρόπους την αγάπη για τον συνάνθρωπο του αλλά κυρίως την ευγένεια σε όλα τα παιδάκια που είχαν περάσει από εσάς.....Λυπάμαι πολύ πραγματικα τα θερμα μας συλλυπητήρια κ κουραγιο στην οικογένεια σας... Καλό σας ταξίδι στην αιωνιότητα ΚΥΡΙΑ Αθηνά...", αναφέρεται σε μία ανάρτηση.
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ