Πένθος για τον υποψήφιο Δήμαρχο Πλατανιά Δημήτρη Ανθούση

Newsroom
Newsroom

Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του υποψήφιου Δημάρχου Πλατανιά Δημήτρη Ανθούση, καθώς την Δευτέρα έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, Πέτρος Ανθούσης, σε ηλικία 74 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Καμισιανά Κισάμου.  Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο του Αγίου Παντελεήμονα στα Καμισιανά.

Συλλυπητήρια μηνύματα 

Ο Δήμος Πλατανιά σε ψήφισμά του αναφέρει:

"Μετά το άκουσμα της απώλειας του Πέτρου Ανθούση, πατέρα του επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά κ. Ανθούση Δημητρίου, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Εμμ. Ντουντουλάκης, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη του οργάνου και τις υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια και την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια  του θανόντα και αποφασίζουν τα εξής: 
Να εκφράσουν τη  θλίψη τους για τον χαμό του εκλιπόντα,
Να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του ΔΣ και την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και τους οικείους του, 
Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνης Φραγκονικολάκης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία. 
Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντα και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο".

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Αλέκος Μαρινάκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Δημήτρη Ανθούση, υποψήφιο δήμαρχο Πλατανιά με τη Λαϊκή Συσπείρωση και την οικογένειά του για τον θάνατο του πατέρα του, Πέτρου, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή ύστερα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο.  
 

Τομεακή Επιτροπή Χανίων και η Επιτροπή Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ εκφράζουν τα θερμά τους  συλλυπητήρια στον σύντροφο Δημήτρη Ανθούση, την οικογένεια και τους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του Πέτρου". 

α Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου Εργαζομένων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Χανίων και του Συνδέσμου Εργαζομένων Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Εταιρειών Νομού Χανίων  εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον συνάδελφο Δημήτρη Ανθούση, για το θάνατο του πατέρα του, καθώς και στην οικογένεια και τους οικείους του".

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ