Περιμένουν διευκρινίσεις οι λογιστές για τις Δηλώσεις Αναστολής εργασίας

Περιμένουν διευκρινίσεις οι λογιστές για τις Δηλώσεις Αναστολής εργασίας

Διευκρινίσεις και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων περιμένουν οι λογιστές προκειμένου να προχωρήσουν, για λογαριασμό των πελατών τους, σε δηλώσεις Αναστολής Εργασιών τόσο για επιχειρήσεις όσο και για εργαζόμενους.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών ν.Χανίων αναφέρει τα εξής:

Γνωστοποιούμε ότι το σύνολο των συναδέλφων αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας υπεύθυνα και έγκυρα αν δεν ανακοινωθούν από το υπουργείο όλες οι αποφάσεις που εκκρεμούν και δεν αποσαφηνιστούν αυτές που έχουν ήδη ληφθεί, καθώς τα λογιστικά γραφεία  πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους σας, οφείλουν να γνωρίζουν κατάλληλα την νέα νομοθεσία.

Συμμεριζόμαστε το άγχος και την αίσθηση αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Σας παρακαλούμε όμως να μας δώσετε τον αναγκαίο χρόνο ώστε να λειτουργήσουμε σωστά και νόμιμα. Δεν είναι ακόμα δυνατόν να ικανοποιήσουμε επαρκώς τις απαιτήσεις για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για λογαριασμό σας, καθώς εκκρεμούν πολλές αποφάσεις από την πολιτεία.

Ο Λογιστής, μετά από την έγγραφη εξουσιοδότηση σας για αναστολή των εργασιών των εργαζομένων  και της επιχείρησής σας, θα είναι πάντα στο πλευρό σας και θα ενεργεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προστατεύοντας την ακεραιότητα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση την βιωσιμότητα των οικογενειών πάνω στην οποία στηρίζονται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ