Περιοδεία στο Ρέθυμνο για τον Σπύρο Δανέλλη

Newsroom
Newsroom

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης είχε σειρά επαφών και συναντήσεων

Στο Νομό Ρεθύμνου βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Σπύρος Δανέλλης, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023, όπου και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς του νομού, συνοδεία των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΠΕ Ρεθύμνου, της παράταξης «Η Κρήτη μας αλλιώς».

Δανέλλης Ρέθυμνο

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Δανέλλης κατά τις πρωινές ώρες είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Μαρινάκη, τον Σύλλογο Αλληλοβοήθειας Οφειλετών Ρεθύμνου ( ΣΑΟΡ), τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου, με την Διοικούσα Επιτροπή Ρεθύμνου του ΤΕΕ, ενώ το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης παρουσίασε τις προγραμματικές αρχές της παράταξης για τον τουρισμό, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με θέμα «Βιώσιμο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης στην Κρήτη - ο ρόλος της Περιφέρειας», η οποία έλαβε χώρα στον Πλακιά.

Δανέλλης Ρέθυμνο

Ο Σπύρος Δανέλλης υπογράμμισε ότι: «Η μακροχρόνια άσκηση μονοθεματικής αναπτυξιακής πολιτικής στον τουρισμό εγκλωβίζει την Περιφέρεια σε ασταθείς και μη βιώσιμες αναπτυξιακές επιδόσεις. Σκοπός μας, ο επανασχεδιασμός του μονοθεματικού μοντέλου ανάπτυξης του τουρισμού της Κρήτης (ήλιος–θάλασσα) με νέα προϊόντα που θα διαχέονται στο χώρο και στο χρόνο, με συμβολή στη δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας, επενδύοντας ταυτόχρονα στον ανθρώπινο παράγοντα, με αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού».

Δανέλλης Ρέθυμνο

Δανέλλης Ρέθυμνο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ