Περιοδείες του ΚΚΕ, ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Περιοδείες του ΚΚΕ, ενόψει της Εργατικής Πρωτομαγιάς
Newsroom
Newsroom

Πολιτική δραστηριότητα των ΤΕ της ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ

Οι ΤΕ της ΚΟ Κρήτης μπροστά στο αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς θα πραγματοποιήσουν περιοδείες σε χώρους δουλειάς, συνοικίες και χωριά. Η φετινή Πρωτομαγιά αποτελεί σταθμό στην πάλη της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην ακρίβεια και στα κυβερνητικά μέτρα - κοροϊδία, στην προσπάθεια να δυναμώσει το μέτωπο της διεκδίκησης ουσιαστικών αυξήσεων σε μισθούς, Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και μέτρων στήριξης του λαϊκού εισοδήματος, αλλά και στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις τραγικές επιπτώσεις του στον λαό.

 

Σήμερα Παρασκευή 29/4 θα πραγματοποιηθούν:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε σουπερμάρκετ του κέντρου της πόλης του Ρεθύμνου, στις 10πμ, με επικεφαλής την Καμπουρούδη Μαριάννα, μέλος του ΤΓ Ρεθύμνου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Γενικό νοσοκομείο Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής την Γιαννάκη Μαρία, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία στο Αδελιανό Κάμπο Ρεθύμνου, στις 12μμ, με επικεφαλής τον Μανιαβό Στράτο, μέλος του ΤΓ Ρεθύμνου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στη ΔΕΗ Ρεθύμνου, στις 12μμ, με επικεφαλής τον Αγγελογιαννάκη Βαγγέλη, γραμματέα της ΤΕ Ρεθύμνου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία της παραλιακής της πόλης του Ρεθύμνου, στη 1μμ, με επικεφαλής τον Μανιαβό Στράτο, μέλος του ΤΓ Ρεθύμνου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Πολυτεχνείο Χανίων, στη 1μμ, με επικεφαλής τον Στράτο Κουτρουλάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Rinella στο Κοκκίνη Χάνι Χερσονήσου, στις 2μμ, με επικεφαλής τον Φλουρή Χάρη, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε επισιτιστικά καταστήματα και σε ξενοδοχεία στο κέντρο των Χανίων, στις 6μμ, με επικεφαλής τον Οικονομόπουλο Βαγγέλη, μέλος της ΤΕ Χανίων.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε επισιτιστικά καταστήματα στην Χερσόνησο Ηρακλείου, στις 6μμ, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου.

 

Αύριο Σάββατο 30/4 θα πραγματοποιηθούν:

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στις Καλύβες του Δήμου Αποκορώνου Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μελισσάκη Νικήτα, μέλος του ΤΓ Χανίων και Δημοτικό Σύμβουλο Αποκορώνου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ σε ξενοδοχεία στον Πλατανιά Χανίων, στις 11πμ, με επικεφαλής τον Μπυράκη Γιώργο, μέλος του ΤΓ Χανίων.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο Αρκαλοχώρι και σε χωριά του δήμου Μινώα, στις 11πμ, με επικεφαλής την Φανιουδάκη Σουλα, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Creta Maris στην Αμουδάρα Μαλεβιζίου, στις 2μμ, με επικεφαλής τον Ορφανό Στέλιο, μέλος της ΕΠ Κρήτης.

Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ στο ξενοδοχείο Cactus στην Σταλίδα Χερσονήσου, στις 2:30μμ, με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Ανδρέα, μέλος του ΓΠ Κρήτης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ