Περιζήτητες οι βίλες στην Κρήτη! Ποιοι τις επιλέγουν- πόσο κοστίζουν

Περιζήτητες οι βίλες στην Κρήτη! Ποιοι τις επιλέγουν- πόσο κοστίζουν
Newsroom
Newsroom

Οι τιμές… ζαλίζουν, ωστόσο, η ζήτηση χτυπάει «κόκκινο».

Πόλο έλξης όχι μόνο για πεντάστερους τουρίστες που επιλέγουν πολυτελή ξενοδοχεία αλλά και για lux βίλες με ιδιωτικές πισίνες έχει γίνει η Κρήτη το φετινό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με το booking, τον Αύγουστο οι βίλες στην Κρήτη είναι κλεισμένες κατά 99%!

Οι τιμές για διαμονή 1 εβδομάδας για παράδειγμα από 8-14 Αυγούστου “ζαλίζουν”. Υπάρχουν ποσά που κυμαίνονται περίπου από 10.000 έως 20.000 ευρώ ενώ “οικονομικότερες” είναι οι βίλες με ιδιωτική πισίνα για παράδειγμα στα Χανιά με ποσό της τάξεως από 3.500 - 7.500 ευρώ.

“Ο τουρισμός πολυτελείας πάει φέτος πολύ καλά, τα πεντάστερα ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη έχουν υψηλές πληρότητες” είπε στην εφημερίδα ο κ. Γιώργος Πελεκανάκης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Ο ίδιος σημείωσε ότι μεγάλη ζήτηση έχουν και βίλες με πισίνα και τις προτιμούν πολλοί Γερμανοί, Άγγλοι, Σκανδιναβοί αλλά και επισκέπτες πολλών άλλων εθνικοτήτων που θέλουν πιο “ιδιωτικές” και χαλαρές διακοπές.

“Όπως και το 2021 άλλωστε, αλλά και φέτος τα πεντάστερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα “τρέχουν” με υψηλές πληρότητες, σημειώνει στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τα στοιχεία του Insete, η Κρήτη διαθέτει 107 μονάδες 5 αστέρων με 18.685 δωμάτια και 40.033 κλίνες.

Photo by Ярослав Алексеенко on Unsplash

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ