Πεζοπορία σε Μπάλο και Γραμβούσα

Την Κυριακή 18 Ιουλίου

"Με δύο πορείες (μία δύσκολη και μία εύκολη), θα πεζοπορήσουμε και θα γνωρίσουμε από κοντά Μπάλο & Γραμβούσα", αναφέρει σε ανακοίνωση της η οργάνωση Δρόμοι Ζωής. 

Τόπος όμορφος, ιδιαίτερος, εκπληκτικός. Άγριος σε πρώτη ματιά που όμως σε μαγεύει και σε ηρεμεί. “Θες να μείνεις εκεί¨ και “δεν τον χορταίνεις” είναι τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις που κουβαλάς φεύγοντας από αυτή την -ανυπέρβλητου φυσικού κάλους – περιοχή natura, προορισμό χιλιάδων ανθρώπων από τα πέρατα του κόσμου.

Κρουαζιέρα για μπάνιο λοιπόν, στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου με τα τυρκουάζ, ρηχά, ζεστά νερά και χαλάρωση με μικρές πορείες στο ενετικό κάστρο του νησιού της Γραμβούσας αλλά και στο ακρωτήριο τηγάνι, θα έχουμε στην προσεχή εξόρμηση μας.

Ώρες πορείας 2:00 ΒΔ 1

Χρόνος γεμίσματος μπαταριών (βλέπε μπάνιο και ξεκούραση ) 3 ώρες.

Εννοείται πως όσοι θέλουν μπορούν να ξεκλέψουν χρόνο από την πορεία προκειμένου να γεμίσουν ...παραπάνω τις μπαταρίες !!!

Αυτά θα περιλαμβάνει η εύκολη εξόρμηση μας..

Παράλληλα για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν τον τόπο από πολύ κοντά, θα έχουμε και μία 7ωρη αρκετά δύσκολη εξόρμηση στη ραχοκοκαλιά της χερσονήσου με πέρασμα από Τύληφο, Γεροσκίνο, Ρέμα φελλί, Βόλακα και κατάληξη Μπάλο.
 

Ώρες πορείας  07:00 Β.Δ. 3.

Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 07:00.

Ημέρα Κυριακή 18/07/2021.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟ στα : 2816007430 & 6947504650.

Θυμίζουμε ότι πληρωμή θέσεων καθώς και ακυρώσεις γίνονται μέχρι Παρασκευή βράδυ, στη συνέχεια οι ανεξόφλητες θέσεις δίνονται σε άτομα από τη λίστα αναμονής.

Η κράτηση σας οριστικοποιείται με την εξόφληση της συμμετοχής σας.

Για εύκολη & άμεση ενημέρωση εκδρομών κάντε Like στην σελίδα μας στο Facebook  :  https://www.facebook.com/dromoizoiscrete/

επίσης ενημερωθείτε από το site μας www.dromoizois.gr

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.

Σημαντική υπενθύμιση : Η χρήση της μάσκας στο λεωφορείο είναι υποχρεωτική

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ