"Πεζοπορώντας με Τέχνη"

"Πεζοπορώντας με Τέχνη"

Από τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου επανασχεδιάζει το Μαθητικό Πρόγραμμα του, το οποίο «πάγωσε» λόγω της πανδημίας,  με ένα καινούργιο πρόγραμμα με τίτλο «Πεζοπορώντας με Τέχνη».

«To πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά από συναντήσεις - μια εναλλακτική προσέγγιση των διαδρομών στο φυσικό τοπίο, ενσωματώνοντας την βιωματική τέχνη. Η πρόταση αυτή αποτελεί μια απάντηση στα πρόσφατα βιώματα κοινωνικής απομόνωσης. Πρόκειται για μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση της πεζοπορίας, κατά την οποία ενθαρρύνεται ο επαναπροσδιορισμός των σχέσεων, με την ενεργό και ισότιμη συμμετοχή όλων και τη συνεργασία σε μικρές ομάδες.

Μερικές φορές όπως λέει ο Προυστ το μυστήριο δεν σημαίνει να ψάχνεις καινούργια μέρη αλλά να κοιτάς με καινούργια μάτια: σας προσκαλούμε να δούμε με διαφορετικό τρόπο τις συνήθεις διαδρομές: μέσα από το παιγνίδι, τη συναίσθηση και τη δημιουργία!»

Το πρόγραμμα παρέχεται εντελώς δωρεάν σε εκπαιδευτικούς και γονείς, μέλη του συλλόγου, που συνοδεύουν  μαθητές/τριες.

Γονείς και εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετέχουν συνοδεύοντας τα παιδιά και τις/τους μαθήτριες/ες τους, ως μέλη του Ομίλου, καλούνται να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Ομίλου https://www.pezoporikos.gr/946-mathitiko-programma-pezoporontas-me-texni για να ενημερωθούν περαιτέρω και να δηλώσουν συμμετοχή στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες  μέχρι 31/10/2021. 

Οι ενήλικες ( γονείς και εκπαιδευτικοί) θα κληθούν να παρακολουθήσουν ένα προπαρασκευαστικό εργαστήριο πριν την πρώτη δράση που προγραμματίζεται για τις 28 Νοεμβρίου 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο γραφείο του Ομίλου 2810-344588 ώρες λειτουργίας γραφείου ( Δευτέρα-Παρασκευή, 8-10μμ) και στην υπεύθυνη του προγράμματος Ελένη Πουλλά κιν.  6974384543

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ