Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στo Tυμπάκι

Newsroom
Newsroom

Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν

Με τη δημοτική αρχή να δίνει ισχυρό "παρών" για ακόμα μία φορά, και μέσα σε κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό και με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Τυμπάκι.

Σε έναν χώρο με άκρως χριστουγεννιάτικο πνεύμα, που έχει επιμεληθεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία, με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν και να ανυπομονούν για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Πλήθος κόσμου "αγκάλιασε" την εκδήλωση δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.

Όπως τονίζεται:

"Φέτος, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια κοσμούν την πλατεία στο Τυμπάκι, βάζοντας μικρούς και μεγάλους στη μαγεία των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης, όπου με πολύ φαντασία, προσωπική εργασία, προσφορά και δημιουργικότητα έχει υλοποιηθεί αυτή η εξαιρετική προσπάθεια στην οποία συνεισέφεραν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου, εθελοντικές ομάδες, σχολικές ομάδες και ιδιώτες, για να δώσουν χαρά και να ζωντανέψουν τη φλόγα στις καρδιές  όλων εμάς!

Ο Δήμαρχος Φαιστού, κύριος Γρηγόρης Νικολιδάκης έδωσε το σήμα για την έναρξη του Χριστουγέννων, με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την γέννηση της ελπίδας για καλύτερες μέρες να ζωντανεύει  στις καρδιές μας"!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ