Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση στο Αρκαλοχώρι

Newsroom
Newsroom

Στη συζήτηση, ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης Συντονιστής Παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας, ο Σωκράτης Βαρδάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Μπαριτάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο Αρκαλοχώρι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο σε εκδήλωση για την Οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής. Στη συζήτηση, ομιλητές ήταν ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης Συντονιστής Παραγωγικών τομέων της Νέας Δημοκρατίας, ο Σωκράτης Βαρδάκης βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Μπαριτάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

εκδήλωση αναπτυξη αρκαλοχώρι κεφαλογιάννης ηράκλειο

Στην παρέμβασή του ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Νέα Δημοκρατία στα θέματα της Οικονομίας μετουσίωσε τις προεκλογικές της δεσμεύσεις σε έργο. Προσπάθησε και εν πολλοίς πέτυχε να επιστρέψει στη μεσαία τάξη όσα έχασε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Προχώρησε σε σημαντικές μειώσεις των φορολογικών επιβαρύνσεων των πολιτών και των επιχειρήσεων. Μείωσε την ανεργία, αύξησε τρεις διαδοχικές φορές τον κατώτατο μισθό συμπαρασύροντας σημαντικά επιδόματα προς τα πάνω όπως το επίδομα ανεργίας. Κατέστησε ανταγωνιστική την ελληνική οικονομία, εξωστρεφή και φιλική στις επενδύσεις.

Για την ανάπτυξη της σεισμόπληκτης περιοχής τόνισε την ανάγκη να εφαρμοστούν fast track διαδικασίες για την αποζημίωση των σεισμοπλήκτων ώστε να μην παραμένουν 18 μήνες μετά τον καταστροφικό σεισμό όμηροι της γραφειοκρατίας.

εκδήλωση αναπτυξη αρκαλοχώρι κεφαλογιάννης ηράκλειο

εκδήλωση αναπτυξη αρκαλοχώρι κεφαλογιάννης ηράκλειο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ