Πλήθος πιστών στην Παναγία Κερά - Καρδιώτισσα, για τον πανηγυρικό εσπερινό - Δείτε εικόνες

Η ιστορική μονή είναι αφιερωμένη στο Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε το απόγευμα της Δευτέρας στην ιστορία μονή της Παναγίας της Κεράς, Καρδιώτισσας, συμμετέχοντας με κατάνυξη στον πανηγυρικό Εσπερινό, ενόψει της αυριανής μεγάλης γιορτής. Η ιστορική μονή λίγο πριν από την Κερά Πεδιάδας είναι αφιερωμένη στο Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα

Πιστοί από την ευρύτερη περιοχή, το Ηράκλειο αλλά και το Οροπέδιο Λασιθίου συμμετείχαν στις ακολουθίες τιμώντας την Θεοτόκο.

Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. 

Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα

Παρόντες ήταν οι δήμαρχοι Χερσονήσου και Οροπεδίου Λασιθίου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης και Γιώργος Αθανασάκης, αντίστοιχα, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων. 

Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα
Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα
Image
Παναγία Κερά, Καρδιώτισσα

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση