Πλήθος συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Γιάννη Μπραουδάκη

Πλήθος συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Γιάννη Μπραουδάκη

Του πρώην Δημάρχου Σφακίων

 Η Ένωση Δημάρχων Κρήτης με το άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του πρώην Δημάρχου Σφακίων, Γιάννη Μπραουδάκη εξέδωσε το παρά κάτω ψήφισμα:

    « Ο Γιάννης Μπραουδάκης υπήρξε ένας ακέραιος, ειλικρινής και δημιουργικός άνθρωπος. Αυτό που τον χαρακτήριζε στην καθημερινή του δράση ήταν το ήθος, η ντομπροσύνη και η εργατικότητα. Μέλος της Ένωσής μας , ένας εξαίρετος και αγαπητός συνάδελφος. Διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Σφακίων και κατά τη θητεία του προχώρησε στην εκτέλεση σημαντικών έργων τα οποία συνέβαλαν στην ανάπτυξη του τόπου και βελτίωσαν τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών του. Δυστυχώς , όμως, τον πρόδωσε η καρδιά του.

Αποχαιρετούμε ένα εξαίρετο άνθρωπο, ο οποίος πίστεψε στην ιδέα της Αυτοδιοίκησης και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση.

Συλλυπούμαστε την οικογένειά του και τον προπέμπουμε στην αιωνιότητα, κρατώντας όλη την αγαθή εικόνα της υπόστασής του.

Αιωνία σου η μνήμη αγαπητέ συνάδελφε.

Το χώμα των αγαπημένων σου Σφακίων που θα σε σκεπάσει να είναι ανάλαφρο.».
 

Δήλωση του βουλευτή και πρώην Υπουργού Παύλου Πολάκη

"Μας άφησε σήμερα αιφνίδια, ένας από τους πιο αγαπητούς μου ανθρώπους στην επαρχία Σφακίων, ο Γιάννης Μπραουδάκης, πρώτος ξάδερφος της μητέρας μου, προκομμένος επιχειρηματίας, διευθύνων σύμβουλος της ΑΝΕΝΔΥΚ και ο πρώτος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Σφακίων.

Με το Γιάννη εκτός από συγγενείς, ήμασταν και φίλοι και πολλές φορές τον συμβουλεύτηκα για θέματα της επαρχίας ως Δήμαρχος, αλλά και όντας μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα των μικρών ναυτιλιακών εταιρειών. Είχαμε συμφωνήσει μαζί τα σχέδια της επέκτασης του λιμανιού της Χώρας Σφακίων, του οποίου η μελέτη ολοκληρώθηκε και με δική του δαπάνη, βλέποντας μακριά για τον τόπο μας...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοήθεια που έδωσε και τη φυσική του παρουσία, όταν «καταλάβαμε» εν πλω το πλοίο «ΣΑΜΑΡΙΑ», ανάμεσα Αγία Ρουμέλη – Σούγια, παρά τις αντίθετες διαταγές του Λιμενικού και απεγκλωβίσαμε 700 τουρίστες από την Αγία Ρουμέλη το Σεπτέμβριο του 2011, που είχαν μείνει εκεί από την απερίγραπτη απόφαση του τότε Υπ. Ναυτιλίας Χρυσοχοΐδη...

Γιάννη, καλό ταξίδι!  Σε ευχαριστώ για όλα. Θα σε θυμάμαι πάντα"!


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ