Πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Newsroom
Newsroom

Δείτε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις των Οργανώσεων της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσουν αυτό το διάστημα με σύνθημα «Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Με ισχυρό ΚΚΕ!»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα συνεχίζεται με τις ακόλουθες συγκεντρώσεις - εκδηλώσεις:

Τετάρτη 29 Μαρτίου

  • Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Μητρόπολης στο Αρκαλοχώρι, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Παρασκευή 31 Μαρτίου

  • Οι ΚΟ Υγείας, Εκπαίδευσης του ΚΚΕ, διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με τίτλο: «Πρόνοια και Ειδική Αγωγή. Σύγχρονες ανάγκες και πραγματικότητα. Οι Θέσεις του ΚΚΕ», στις 19:00, στην αίθουσα της Παλιάς Λαχαναγοράς, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο.

Σάββατο 1 Απριλίου 

  • Η ΚΟ Χερσονήσου – Μινώα του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λιμένα Χερσονήσου (Οδός Φιλικής Εταιρίας 11), με ομιλήτρια την Λίνα Ανδρουλάκη, μέλος της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. 

     

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ