Έμφαση στον πολιτισμό και τον τουρισμό - Δείτε φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Λίνα Μενδώνη και Βασίλιας Κικίλιας σε σειρά επαφών με τοπικούς φορείς

Σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των τοπικών φορέων από τους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού είχαν το πρωί της Τετάρτης οι αρμόδιοι υπουργοί Λίνα Μενδώνη και Βασίλης Κικίλιας αντίστοιχα.

Οι δύο υπουργοί συμμετείχαν σε ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση που έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Και οι δύο αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό τους για την τόνωση του τουριστικού μοντέλου της Κρήτης αλλά και την ενίσχυση των πολιτιστικών και πολιτισμικών πρωτοβουλιών.

Στη συνάντηση μετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου Ηρακλείου, εκπρόσωποι των πολιτιστικών και τουριστικών φορέων και στελέχη ΠΣΚΗ.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:

Μενδώνη Κικίλιας

Τόσο η κ. Μενδώνη όσο και ο κ. Κικίλιας βρίσκονται στην Κρήτη στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί.

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Την Τρίτη το απόγευμα η υπουργός Πολιτισμού, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, είχε μεταξύ άλλων σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, στη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν επί τάπητος τα έργα του ΕΣΠΑ της τρέχουσας και της επόμενης προγραμματικής περιόδου .

Σε δηλώσεις της στο Cretalive, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη αναφέρθηκε στον σχεδιασμό του Υπουργείου για τα έργα στην Κρήτη λέγοντας χαρακτηριστικά "καναμε μια πρώτη συζήτηση για τα εργα τα οποία πρόκειται να ενταχθουν και να χρηματοδοτηθούν στην επόμενη προγραμματική περιοδο από το ΕΣΠΑ 2021-2027".

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Μενδώνη Κικίλιας Πολιτιστικό

Διαβάστε επίσης:

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Πολιτισμού για την Κρήτη - Τι είπε στο Cretalive η Λίνα Μενδώνη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ