Πώς βρέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι στο πειθαρχείο;

Πώς βρέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι στο πειθαρχείο;

Εντοπίστηκε στην απομόνωση, στην κατοχή κρατούμενου

Ένα μαχαίρι, όχι αυτοσχέδιο από αυτά που συχνά-πυκνά εντοπίζονται στην κατοχή κρατουμένων, ούτε όμως που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η ύπαρξή του (π.χ. από τα μαγειρεία), εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των Φυλακών Ν.Αλικαρνασσού.

Πρόκειται για ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, που εντοπίστηκε στην απομόνωση, στην κατοχή κρατούμενου, το οποίο είναι φανερό πως έχει "μπει" μέσα στο χώρο των φυλακών "απέξω".

Το πώς βρέθηκε εντός των φυλακών, είναι που έχει μπει τώρα στο μικροσκόπιο των σωφρονιστικών υπαλλήλων, που, με προβληματισμό, εξετάζουν κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος ήταν αρκετό καιρό στο χώρο του πειθαρχείου μετά από διαπληκτισμό με συγκρατούμενο του. Μεταφέρθηκε στην απομόνωση και εν τέλει ζήτησε να παραμείνει εκεί και να μην επιστρέψει στο κελί του στην πτέρυγα.

Την Τετάρτη στο πειθαρχείο έγινε έλεγχος ρουτίνας. Ο υπαρχιφύλακας ήταν εκείνος που ρώτησε τον κρατούμενο αν έχει να του παραδώσει κάτι πριν «ξεσκονιστεί» ο χώρος. Τότε εκείνος του παρέδωσε το μαχαίρι. Ισχυρίστηκε ότι το βρήκε μέσα στο πόδι του κρεβατιού, τυλιγμένο σε κίτρινη συσκευασία καπνού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ