Πώς θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην Κρήτη - Τηλεκπαίδευση στα σχολεία

Πώς θα λειτουργήσει ο δημόσιος και ιδιωτικός τομέας στην Κρήτη - Τηλεκπαίδευση στα σχολεία

Αναλυτική ανακοίνωση εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

To xάρτη για το πώς θα λειτουργήσουν σχολεία, δημόσιος και ιδιωτικός τομέας σε Αττική και Κρήτη, περιγράφει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τι ισχύει για σήμερα, Πέμπτη, και αύριο, Παρασκευή σε Κρήτη και Αττική: 

1. Σήμερα, Πέμπτη 27 και αύριο, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου ύστερα από συνεννόηση με τις Περιφέρειες τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, αλλά με τηλεκπαίδευση.

2. Σήμερα, Πέμπτη 27 και αύριο, Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, τα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ατόμων με αναπηρία και τα κέντρα διημέρευσης – ημερήσιας Φροντίδας.

3. Για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου υπάρχει ισχυρή σύσταση για τηλεργασία στον ιδιωτικό τομέα όπου είναι δυνατόν, ενώ στο Δημόσιο θα υπάρξει τηλεργασία ανάλογα με τις ανάγκες των υπηρεσιών και τυχόν προβλήματα πρόσβασης.

4. Σήμερα, Πέμπτη 27 και αύριο, 28 Ιανουαρίου, δεν θα λειτουργήσουν τα δικαστήρια.

5. Για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, τα καταστήματα δύναται να λειτουργήσουν από 10.00 έως 18.00.

6. Για σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν επιτρέπονται οι υπηρεσίες διανομής (delivery) και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες (courier).

7. Σήμερα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι παιδικοί εμβολιασμοί στο mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας και στο Παίδων Πεντέλης. Οι υπόλοιποι εμβολιασμοί παιδιών, καθώς και οι εμβολιασμοί ενηλίκων θα γίνουν κανονικά. Για όσους δεν προσέλθουν σε προγραμματισμένο ραντεβού, θα σταλεί σε κάθε περίπτωση sms για νέο ραντεβού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ