Πώς θα συνδυάσετε την καραντίνα με τα ταξίδια

Πώς θα συνδυάσετε την καραντίνα με τα ταξίδια

Δύο νέοι άνθρωποι αξιοποίησαν δημιουργικά την... καραντίνα και μίλησαν στο Livetalks

Από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη, εν μέσω της καραντίνας! Γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Η Άρτεμις Στίγκα  και ο σύντροφός της Αριστομένης Γεωργιόπουλος έκαναν το ανέφικτο... εφικτό, την περίοδο του δεύτερου lockdown.

Δύο άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια, αξιοποίησαν τον χρόνο τους δημιουργικά, φτιάχνοντας μία πολύ ωραία εφαρμογή, που προσφέρει γνωριμία και εικονική περιήγηση με τα πιο πιθανά απίθανα μέρη του πλανήτη!

Η κ. Στίγκα παρουσίασε το City Walks Live στους ακροατές του Livetalks!

"Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι δημιουργικό, που να μπορούμε να το μοιραστούμε με άλλους ανθρώπους. Και να επικοινωνούμε έτσι· να  έχουμε ένα κοινό σημείο επαφής. Είναι μία ωραία διέξοδος γιατί μπορούμε να περιηγηθούμε σε διάφορες πόλεις ανά τον πλανήτη Είναι κάτι που κι εμάς μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και να χαλαρώνουμε".

Η κ. Στίγκα και ο σύντροφός της είχαν τις γνώσεις και κυρίως το μεράκι για να προχωρήσουν το εν λόγω εγχείρημα.

"Έχουμε ταξιδέψει σε αρκετές από αυτές τις πόλεις, όμως έχουν προστεθεί κι άλλες πόλεις που θα θέλαμε να πάμε. Συνεχώς εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα, δουλεύουμε για να το βελτιστοποιήσουμε".

Πρόκειται για ένα "project που το φτιάξαμε, ανεξάρτητα από τις δουλειές μας, για να μας γεμίσει περισσότερο την καθημερινότητα μέσα στην καραντίνα. Δεν το κάναμε για βιοποριστικούς λόγους" ξεκαθάρισε η κ. Στίγκα.

Στο μέλλον θα ήθελε "κάποιος να ανεβάσει το βίντεο που έχει τραβήξει από την πόλη του". Στις άμεσες διορθωτικές κινήσεις που ίσως γίνουν, το να "εμφανίζουμε πληροφορίες για κάθε πόλη" και το CIty Walks live να ενισχύσει τον χαρακτήρα του ταξιδιωτικού οδηγού.

Οι εικονικοί... ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να γνωρίσουν την αγαπημένη τους πόλη και στην νυχτερινή αλλά και στην πρωινή της εκδοχή · να περιηγηθούν σε αυτή σε συνθήκες κορωνοϊού και καραντίνας, καθώς και σε νορμάλ ρυθμούς, υπό τους φυσικούς ήχους του εκάστοτε μέρους!

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ