Πόσες παρεμβάσεις να αντέξει μια "πνιγμένη" λεωφόρος;

Πόσες παρεμβάσεις να αντέξει μια "πνιγμένη" λεωφόρος;

Σε πρώτο πλάνο η ανησυχία των επαγγελματιών της περιοχής για τη δημιουργία ποδηλατοδρόμου

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος, λέει ο σοφός λαός. Στην περίπτωση της Λεωφόρου Κνωσού, στο Ηράκλειο, προκαλεί αρχικά θυμηδία και μετά ανησυχία η πρόθεση του Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την δημιουργία προσωρινού ποδηλατοδρόμου στην περιοχή.

Η Ομάδα Επαγγελματιών & Ιδιοκτητών Κνωσού, με ανακοίνωση της έχει κρούσει ήδη καμπανάκι και κάνει λόγο για ένα " επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια έργο που θα επηρεάσει αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία του δρόμου."

Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στη κεντρική λεωφόρο επανέρχονται παρουσιάζοντας ένα βίντεο, που δείχνει την... προσπάθεια ενός Πυροσβεστικού Οχήματος να διασχίσει την "πνιγμένη" από κίνηση και παρκαρισμένα - συχνά και διπλοπαρκαρισμένα  - αυτοκίνητα, Λεωφόρο Κνωσού. 

"Σε αυτό το δρόμο σχεδιάζει ο Δήμος να κάνει ποδηλατόδρομο; Η εικόνα μιλάει μόνη της. Που σχεδιάζουν τη κατασκευή ποδηλατοδρόμου; Εμείς που βιώνουμε καθημερινά αυτό τον δρόμο ξέρουμε ότι είναι αδύνατον"! τονίζουν οι επαγγελματίες της περιοχής, καλώντας τους αρμόδιους να το σκεφτούν σοβαρά!

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ