Προβληματισμός για τη δημιουργία προσωρινού ποδηλατοδρόμου

Προβληματισμός για τη δημιουργία προσωρινού ποδηλατοδρόμου

Ανησυχία έχουν προκαλέσει σε κατοίκους της περιοχής στην Κνωσό, οι ανακοινώσεις του Δήμου Ηρακλείου σχετικά με την δημιουργία προσωρινού ποδηλατοδρόμου στην περιοχή.

Η Ομάδα Επαγγελματιών & Ιδιοκτητών Κνωσού, με ανακοίνωση της "κρούει" καμπανάκι και κάνει λόγο για ένα " επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια έργο που θα επηρεάσει αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία του δρόμου."

Η ανακοίνωση

Ως Ομάδα Επαγγελματιών & Ιδιοκτητών Κνωσού εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις ανακοινώσεις του Δήμου σχετικά με την δημιουργία προσωρινού ποδηλατοδρόμου στη Λ. Κνωσού σε επίπεδο ασφαλείας, τεχνικών χαρακτηριστικών, βιωσιμότητας και άμεσου αντίκτυπου στη λειτουργικότητα της επαγγελματικής μας δραστηριότητας.

Επισημαίνουμε ότι το έργο σε μια λεωφόρο βεβαρημένη κυκλοφοριακά (Βενιζέλειο, Εφορία, ΟΑΕΔ, ΕΚΑΒ, Αρχαιότητες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,  είσοδος της πόλης από Εθνική οδό, σταυροδρόμια ) χωρίς πολεοδομική και κυκλοφοριακή μελέτη όχι μόνο θα είναι επικίνδυνο για την οδική ασφάλεια αλλά θα επηρεάσει αρνητικά την ήδη επιβαρυμένη κυκλοφορία του δρόμου.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ