Προσφέρουν χαρά σε μικρά παιδιά, ανακαινίζοντας τα δωμάτιά τους!

Προσφέρουν χαρά σε μικρά παιδιά, ανακαινίζοντας τα δωμάτιά τους!
Αντώνης Παντινάκης
Αντώνης Παντινάκης

Οι δραστήριοι ΑΤΑΧΤΟΙ δούλεψαν για άλλη μία φορά χωρίς... τυμπανοκρουσίες

Ανακαίνιση παιδικού δωματίου, πράξη δεύτερη για τους ΑΤΑΧΤΟΥΣ! Δουλεύοντας «αθόρυβα», μεθοδικά και πολύ ουσιαστικά, η εθελοντική ομάδα που εδρεύει στο Ηράκλειο προσέφερε «χαρά και ανακούφιση σε μονογονεϊκή οικογένεια» της πόλης!

Η όλη προσπάθεια ήταν «δύσκολη», όπως τονίζεται από τους ΑΤΑΧΤΟΥΣ. Το τελικό αποτέλεσμα όμως, αυτό που έχει αξία και σημασία, ήταν πράγματι εντυπωσιακό!

« Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία,καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά,διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει Ελπίδα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εθελοντική ομάδα των νεαρών συμπολιτών μας!

«Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας,ενώ το άλλο 25% από την υπέροχη ομάδα της Help Children In Greece που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project μας ''Ανακαίνιση παιδικών δωματίων'' «, προσθέτουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ, αισθανόμενοι  «την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και όσους συνέβαλαν σε αυτό,με κάθε δυνατό τρόπο»!

Οι δραστήριοι συμπολίτες μας δούλεψαν για άλλη μία φορά χωρίς... τυμπανοκρουσίες και «στο τέλος να δείξουμε απλώς το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να παρακινήσουμε τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τη συνέχεια. Ευελπιστούμε ο κόσμος να "αγκαλιάσει" και αυτή μας την προσπάθεια και να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια.»

Τα σημαντικότερα σημεία της  σχετικής, ενημερωτικής ανακοίνωσης  των ΑΤΑΧΤΩΝ, είναι τα ακόλουθα: 

Ανακαίνιση παιδικού δωματίου πράξη δεύτερη !!! Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανακαίνιση παιδικού δωματίου,που έδωσε χαρά και ανακούφιση σε μονογονεϊκή οικογένεια. Μία δύσκολη προσπάθεια καθώς το σπίτι χρονολογείται από το 1960 και χωρίς καμία παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια.

Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία,καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά,διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει Ελπίδα. Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας,ενώ το άλλο 25% από την υπέροχη ομάδα της Help Children In Greece που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project μας ''Ανακαίνιση παιδικών δωματίων'' .

Για λόγους αυτονόητους και σεβόμενοι την έννοια του ανθρώπου, δεν αναφέρουμε περιοχή και όνομα της οικογένειας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτή την ανακαίνιση "αθόρυβα" και στο τέλος να δείξουμε απλώς το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να παρακινήσουμε τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τη συνέχεια. Ευελπιστούμε ο κόσμος να "αγκαλιάσει" και αυτή μας την προσπάθεια και να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια.»

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ