Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας την Παρασκευή στον ΒΟΑΚ
Για την απομάκρυνση επισφαλών βραχωδών όγκων
Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον ΒΟΑΚ για την διενέργεια ανατίναξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Τμήμα Νεάπολη-Αγ. Νικολάου.
Συγκεκριμένα:
«Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εξαιτίας έκτακτων γεωτεχνικών συνθηκών στην περιοχή εκτέλεσης ορυγματικών εργασιών, στην Χ.Θ. 8+300 του έργου και συγκεκριμένα στην περιοχή της γέφυρας Ξηροποταμου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας στον υφιστάμενο ΒΟΑΚ την Παρασκευή 07 Αυγούστου 2026 από τις 09.00 π.μ. - 17.00 μ.μ. για την απομάκρυνση επισφαλών βραχωδών όγκων.
Σ’ αυτό το διάστημα, η κίνηση των οχημάτων, θα πραγματοποιηθεί ως ακολούθως:
- Για μικρά οχήματα και λεωφορεία που κινούνται από Νεάπολη προς Άγιο Νικόλαο η κίνηση θα πραγματοποιείται μέσω της διαδρομής Παλαιά Εθνική Οδός – Λακώνια – Κόμβος Κριτσάς – Αγ. Νικόλαος.
- Για μικρά οχήματα και λεωφορεία που κινούνται από Aγιο Νικόλαο προς Νεάπολη η κίνηση θα πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
- Η κίνηση βαρέων οχημάτων θα συνεχίσει να πραγματοποιείται μέσω του υφιστάμενου ΒΟΑΚ με περιοδική διακοπή των εργασιών και άνοιγμα του δρόμου μέσα στη μέρα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και τη συνεργασία σας».
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι
- Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο πλευρό των παιδιών του ΠΑΓΝΗ για 5η χρονιά
- Συνεδριάζει αύριο η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Βιάννου για την λήψη αποφάσεων για μια σειρά παρεμβάσεων
- Χανιά: Νέα στοιχεία για την 75χρονη που βρέθηκε νεκρή - Είχε μεταφερθεί στο Α.Τ πριν την εξαφάνιση της




