Πρώτη μέρα στα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου

Πρώτη μέρα στα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου

Μηνύματα Μ. Μποκέα και Θ. Κύρκου

Σε Μάραθος, Πολύδροσο και Γάζι βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, προκειμένου να παρίσταται στις καθιερωμένες τελετές αγιασμού με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Το Δήμαρχο συνόδευσε στις σχολικές μονάδες ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Χαράλαμπος Κουτσογιάννης. Συγκεκριμένα, ο Μενέλαος Μποκέας επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μαράθου, το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου στο Πολύδροσο και το Γυμνάσιο Γαζίου, ανταλλάσσοντας ευχές με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

 Το παρών στο Μάραθος έδωσε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φάνης Κοκκινάκης, ενώ παράλληλα στο Γυμνάσιο Γαζίου βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Ανδρέας Παντερής. Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαλεβιζίου Λίνα Επταμηνιτάκη βρέθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας και στο 2ο Νηπιαγωγείο Αγίας Μαρίνας.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρει: «Μαζί τους στα δύσκολα.

Δίπλα στα παιδιά μας σε μια χρονιά που δε μοιάζει με καμία προηγούμενη.

Βάλαμε τα δυνατά μας για να ετοιμάσουμε τους υφιστάμενους χώρους με υγιεινή και ασφάλεια. Δημιουργήσαμε νέους για να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες.

Η σκέψη μας στα φετινά «πρωτάκια», η μέριμνά μας για όλους: μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.  Η συγκυρία ιδιαίτερη, οι προκλήσεις πολλές. Ενωμένοι, μένουμε ασφαλείς.

Καλή σχολική χρονιά»!Στο Γενικό Λύκειο Γαζίου ο Θανάσης Κύρκος

Θανάσης Κύρκος Αγιασμός σχολεία

Στο Γενικό Λύκειο Γαζίου βρέθηκε ο Θανάσης Κύρκος και ο δημοτικός σύμβουλος Μανόλης Παπαδομανωλάκης για τον καθιερωμένο αγιασμό και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μαλεβιζίου ευχήθηκε σε μαθητές, καθηγητές και γονείς, δύναμη και υγεία για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς που ξεκινάει. 

Παράλληλα σε σύντομη συζήτηση με τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Γαζίου κ. Κωστάκη, οι κ.κ Κύρκος και Παπαδομανωλάκης  δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Μαλεβιζίου, ώστε με όποιες δυνατότητες διαθέτουν να συμβάλλουν στην επίλυση προβλημάτων αλλά και στην περαιτέρω αναβάθμιση των δομών εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ