Πρωτοβουλία για τη συντονισμένη σίτιση των αδέσποτων

Αντώνης Παντινάκης
Αντώνης Παντινάκης
Πρωτοβουλία για τη συντονισμένη σίτιση των αδέσποτων

Από τον Δήμο Ηρακλείου και τρεις Φιλοζωϊκές Οργανώσεις

Του Αντώνη Παντινάκη

"Κανείς δεν πρέπει να μένει μόνος κι αβοήθητος" είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Δήμος Ηρακλείου, στηρίζοντας τα αδέσποτα της πόλης σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Μια κίνηση “αλληλεγγύης” και “Πολιτισμού”, όπως την χαρακτήρισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σισαμάκης, αλλά και μία “προσπάθεια να διατηρήσουμε την ευζωία τους” θα εξηγήσει επίσης.

Οι δρόμοι αυτές τις μέρες έχουν στερέψει από κόσμο, όχι όμως από πράξεις αγάπης προς τους τετράποδους φίλους μας, που περιπλανιούνται αμέριμνοι και σκυθρωποί (πολλές φορές) στην έρημη πόλη.

Από πολύ νωρίς ο Δήμος Ηρακλείου εντόπισε ένα κενό που θα μπορούσε να δημιουργηθεί σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε. Και σε συνεργασία με τις τρεις Φιλοζωικές Οργανώσεις, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να σιτίζουμε συντεταγμένα πια τα αδέσποτα που υπάρχουν στο σύνολο της δημοτικής περιοχής” αναφέρει ο κ. Σισαμάκης, διαβεβαιώνοντας τέλος πως “με την προμήθεια τροφής στην οποία προχωρήσαμε” με το που ελήφθησαν τα έκτακτα κυβερνητικά μέτρα, “θα υπάρχει μία σχετική επάρκεια για το επόμενο διάστημα”.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ