Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα της Μαρίας Λιονή

Τι αναφέρει η Αντιπεριφερειάρχης

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε μήνυμά της για την αλλαγή του έτους αναφέρει τα εξής:

« Η χρονιά που θα αποχαιρετίσουμε ήταν αναμφίβολα μια ακόμα κούρσα αντοχής για την κοινωνία μας, τη χώρα μας και τον πλανήτη ολόκληρο. Δοκιμάστηκε σκληρά ο κρατικός μηχανισμός, η Οικονομία, κάθε κοινωνική δραστηριότητα και πάνω από όλα ο ανθρώπινος παράγοντας και οι ανθρώπινες σχέσεις. 

Η Δύση του 2021 μας βρίσκει στη δυσάρεστη θέση να θρηνούμε χιλιάδες συμπολίτες μας λόγω της πανδημίας και πέρα από  θλίψη να ερχόμαστε αντιμέτωποι με πλήθος προβλημάτων, αλλά και αρνητικών συναισθημάτων, απόρροια όλων των δύσκολων και πρωτόγνωρων καταστάσεων, που  έχουμε κληθεί να διαχειριστούμε σε εθνικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο την τελευταία διετία. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σήμερα δίνουμε ακόμα «μάχη» όχι όμως με έναν άγνωστο εχθρό. Ζώντας ήδη δύο χρόνια με τον κορωνοιό,  έχοντας σύμμαχο την έρευνα της Επιστήμης και το «όπλο» του εμβολίου μπορούμε να ελπίζουμε ότι κάτι καλύτερο ανατέλλει τη νέα χρόνια. Αντλούμε αισιοδοξία και δύναμη ένας από τον άλλο, από τις οικογένειές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να βγούμε από αυτή την περιπέτεια υγιείς, σωματικά και ψυχικά, αλλά και χωρίς απώλειες σε ό,τι αφορά την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά μας.

Καλή χρονιά με υγεία».


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ