Ραντεβού στο Μηχανολογικό ... ούτε για δείγμα;

Newsroom
Newsroom

Τί απαντά ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ν.Συριγωνάκης

Ραντεβού ... ούτε για αστείο στο Μηχανολογικό στο Ηράκλειο, αναφέρουν Ηρακλειώτες στο Cretalive, το τελευταίο διάστημα!

Οι ίδιοι όμως σημειώνουν πως όταν απευθύνθηκαν σε ιδιωτικό γραφείο διεκπεραίωσης και πολλά και άμεσα ήταν τα διαθέσιμα ραντεβού! Πώς γίνεται; Οι αναγνώστες διατυπώνουν το ερώτημα αν είναι εφικτό τα ιδιωτικά γραφεία να κλείνουν μαζικά ραντεβού σε τυχαία ονόματα και κατόπιν να κάνουν χρήση για πελάτες τους - ακόμη κι αν τα ονόματα είναι διαφορετικά.

Επικοινωνώντας με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, διευκρίνισε στο Cretalive πως υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση ακόμα και από τον ίδιο στο ηλεκτρονικό σύστημα των ραντεβού, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό που καταγγέλθηκε στο Cretalive.

Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες για να μην υπερβεί κάποιος ή να παραποιήσει το προκαθορισμένο ραντεβού, αναφέρει ο κ.Συριγωνάκης, σημειώνοντας ωστόσο από την άλλη το γεγονός πως μπορεί να υπάρχουν ακόμη "αρρυθμίες", καθώς αρκετοί που αναζητούν και κλείνουν ραντεβού, ζητούν μετά από τα ιδιωτικά γραφεία να διεκπεραιώσουν τη γραφειοκρατική διαδικασία.

"Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι θέμα χρόνου η θεσμοθέτηση άμεσα της ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης των αιτημάτων των πολιτών που αυτόματα θα σταματήσει τις όποιες διαμεσολαβήσεις" - σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ