Ρεκόρ υψηλών αλλά και χαμηλών θερμοκρασιών κατέγραψε η Κρήτη!

Ρεκόρ υψηλών αλλά και χαμηλών θερμοκρασιών κατέγραψε η Κρήτη!

Καλοκαιρινό αναμένεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και σήμερα πήραμε μια γεύση του τι θα ακολουθήσει

Οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν σήμερα δε θύμιζαν χειμώνα, σε αυτό συνετέλεσαν η ηλιοφάνεια καθώς και οι ισχυροί νοτιάδες που σημειώθηκαν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Κρήτη καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες της ημέρες. Στα Φαλάσαρνα Χανίων το θερμόμετρο έδειξε 22,8 βαθμούς Κελσίου, ο μετεωρολογικός σταθμός στην Κνωσό έδειξε 22,4 βαθμούς, Ηράκλειο- Ανατολικά είχαμε 22 βαθμούς και στο Λιμάνι του Ηρακλείου 22 βαθμούς, επίσης.

υψηλές θερμοκρασίες

Άλλος πλανήτης στο Τζερμιάδο

Στην αντίπερα όχθη, στο Τζερμιάθο Λασιθίου σημειώθηκε η χαμηλότερη θερμοκρασία της ημέρας. Είχαμε -0,3 βαθμούς Κελσίου ενώ στη λίστα περιλαμβάνονται ακόμα και δύο περιοχές των Χανίων, στις Βρύσες είχαμε 4,3 βαθμούς και στους Αγίους Πάντες, επίσης, την ίδια θερμοκρασία.

ελάχιστες

Θερμό Σαββατοκύριακο

Υπενθυμίζεται πως πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, έως και 15 ° βαθμούς Κελσίου πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, αναμένονται στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Κρήτη αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το meteo.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ