Το Ρέθυμνο έγινε... Βενετία από τη σφοδρή βροχόπτωση!

Newsroom
Newsroom

Οι δρόμοι της παλιάς πόλης πλημμύρισαν - Δείτε φωτογραφίες και videos.

Η κακοκαιρία που «χτυπάει» το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με σφοδρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες, «χτύπησε» και το Ρέθυμνο που θύμισε... Βενετία!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου τα μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν απειλητικά πάνω από την πόλη και λίγο αργότερα άρχισε να βρέχει. όπως θα δείτε από τα videos και τις φωτογραφίες από το goodnet.gr και τους "Μετεωκρήτες", η ένταση της βροχής στο Ρέθυμνο ήταν μεγάλη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι.

Οι δρόμοι της παλιάς πόλης πλημμύρισαν, αφού το δίκτυο αδυνατούσε να υποδεχθεί τον όγκο του νερού σε τόσο σύντομο χρόνο. Όταν σταμάτησε η βροχή, τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν. Σύμφωνα με το goodnet.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Βασίλης Θεοδωράκης ανέφερε πως στην υπηρεσία δεν υπήρξαν τηλεφωνήματα για σοβαρά προβλήματα και πως το θέμα δημιουργήθηκε από το γεγονός ότι ο όγκος του νερού ήταν τέτοιος που το δίκτυο δεν μπορούσε να τον "τραβήξει".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στο 14ο Δημοτικό κατέγραψε 60 χιλιοστά βροχής μέσα σε 2 ώρες, ενώ μέσα στο ίδιο διάστημα ο σταθμός στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού κατέγραψε μόνο  9 χιλιοστά.

re1re2


 

re3re4

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ