Ρέθυμνο: Ενημέρωση για το ελάχιστον Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)

Ρέθυμνο: Ενημέρωση για το ελάχιστον Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)

Από πού θα γίνει η ανάκληση των εγκεκριμένων αιτήσεων του Ε.Ε.Ε.

O Δήμος Ρεθύμνης, η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών και η αρμόδια αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου- Γκίκα και το Κέντρο Κοινότητας Δ.Ρ., ενημερώνουν τους συμπολίτες- δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) ότι η ανάκληση των εγκεκριμένων αιτήσεων του Ε.Ε.Ε., η ισχύς των οποίων έληγε στις 31 Δεκεμβρίου, για αυτό το μήνα, θα γίνει από το Κέντρο Κοινότητας.

Επομένως, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος(πρώην ΚΕΑ) οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση για το Ε.Ε.Ε το π. Ιούλιο να προσέλθουν
στο Κέντρο Κοινότητας, προκειμένου να κάνουν ανανέωση εντός του Ιανουαρίου 2022. Οι πολίτες προσέρχονται στο Κέντρο Κοινότητας κατόπιν ραντεβού, επιδεικνύοντας
βεβαίωση εμβολιασμού ή rapid test 48 ωρών ή μοριακό τεστ 72 ωρών.

Για ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2831051916 και στο e-mail: ken.koinotitas.reth@gmail.com . Το Κέντρο Κοινότητας βρίσκεται στην οδό Γερακάρη 24 (πάροδο).

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΠΕΠ «Ανατολική Μακεδονία Θράκη», «Αττική», «Δυτική Ελλάδα», «Ήπειρος», «Θεσσαλία», «Κεντρική Μακεδονία», «Κρήτη» και «Στερεά Ελλάδα»

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ