ΚΡΗΤΗ
Ρέθυμνο: Γιατί καθυστερεί η έναρξη μαθημάτων στο Δημοτικό Ωδείο
Επαναπροκηρύσσει τη θέση διδάσκοντος Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης.
Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνης ενημερώνει τους γονείς που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή στα τμήματα Μουσικοκινητικής Αγωγής και Μουσικής Προπαιδείας του Δημοτικού Ωδείου ότι, παρά τις συνεχείς και εντατικές προσπάθειες, δεν έχει ακόμη βρεθεί διδάσκων για τη λειτουργία των μαθημάτων.
"Για τον λόγο αυτό, προχωρούμε άμεσα σε επαναπροκήρυξη της θέσης, διαδικασία η οποία εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου έναν μήνα" επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.
"Η δημιουργία και η ομαλή λειτουργία των τμημάτων αποτελεί για εμάς άμεση προτεραιότητα. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατόν η διαδικασία πρόσληψης, προκειμένου τα παιδιά να ξεκινήσουν χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση τη δημιουργική τους πορεία στη μουσική.
Οι γονείς θα ενημερωθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και οριστεί η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων.
Η Διεύθυνση Πολιτισμού εκφράζει τη λύπη της για την καθυστέρηση και δεσμεύεται να συνεχίσει με όλες της τις δυνάμεις τις ενέργειες για την άμεση στελέχωση των τμημάτων."
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο
