Ρέθυμνο: Το πρώτο "αποκριάτικο δεντράκι" είναι γεγονός!

Newsroom
Newsroom

Δια χειρός της ομάδας του Εργαστηρίου Τέχνης του «Συλλόγου Αγάπη»

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι εμπνέει και αφήνει δημιουργικό αποτύπωμα στην πόλη του Ρεθύμνου! Με έμπνευση από το αποκριάτικο πνεύμα, οι ωφελούμενοι και οι ωφελούμενες  του Εργαστηρίου Τέχνης του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με αναπηρία και νοητική υστέρηση του «Συλλόγου Αγάπη», πήραν την δική τους πρωτοβουλία για την διακόσμηση την πόλης την περίοδο του Τριωδίου. 

Με αφορμή την έναρξη των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην πόλη μας, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, η ομάδα του Εργαστηρίου Τέχνης του «Συλλόγου Αγάπη» στόλισε το δεντράκι μπροστά από το δημαρχείο της πόλης με αποκριάτικες κατασκευές που δημιούργησαν μόνοι τους οι ωφελούμενοι και οι ωφελούμενες. Έτσι το πρώτο «Αποκριάτικο Δέντρο» της ιστορίας, είναι ένα γεγονός! 

Ρέθυμνο: Το πρώτο "αποκριάτικο δεντράκι" είναι γεγονός!

Την δημιουργική ομάδα του «Συλλόγου Αγάπη» συνόδευσαν η υπεύθυνη του εργαστηρίου τέχνης κ. Ειρήνη Καυκαλάκη, η γεωπόνος και εκπαιδεύτρια τους κ. Ελευθερία Μπριλάκη και η Ψυχολόγος κ. Πηνελόπη Μάρκου.

Ρέθυμνο: Το πρώτο "αποκριάτικο δεντράκι" είναι γεγονός!

Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου κ. Μάνος Τσάκωνας, η Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ.Σ. Ρεθύμνου και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Αγάπη κ. Ειρήνη Κουτσαλεδάκη και ο Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνου κ. Κωστής Κουκούλης.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ