"Ρούβας": Ένα νερό εκ φύσεως πρώτο, μια εταιρεία δίπλα στον άνθρωπο

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Γέργερης Α.Ε είναι πολλά παραπάνω από μια εταιρεία εμφιάλωσης νερού.

Διαθέτει αναγνωρισμένη ποιότητα, καθώς προέρχεται από την «μάνα» - φύση και έχει καταξιωθεί στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των καταναλωτών.
Το νερό Ρούβας "ανταποδίδει" την αγάπη του κόσμου με σημαντικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Η Αναπτυξιακή Εταιρία Γέργερης Α.Ε είναι πολλά παραπάνω από μια εταιρεία εμφιάλωσης νερού. Έχοντας θέσει ψηλά το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης προχωρά αδιάλειπτα και σε συνεργασία με Οργανώσεις, Φορείς και Συλλόγους σε δράσεις που αφορούν στην ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων αλλά και την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού του τόπου μας . 

Νερό Ρούβας

Στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης  «Δίψα για Ζωή», αλλά και πέραν αυτού, το ¨Νερό Ρούβας¨ στήριξε πολλούς οργανισμούς και ενέργειες με στόχο να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην κοινωνική ευμάρεια. Όπως τονίζει ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Μιχάλης Ρολάκης, «δεν αρκεί να προσφέρεις ποιοτικά προϊόντα, οφείλεις να δημιουργείς προϋποθέσεις για ποιοτικότερη ζωή». Τα παραδείγματα της συμβολής της εταιρείας είναι πολλά και χρήζουν αναφοράς καθώς αποτελούν αξιοσημείωτες προσπάθειες.  

Ειδικότερα, μέσα  από το πρόγραμμα «Δίψα για Ζωή», εδώ και ένα χρόνο περίπου,  μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις προϊόντων νερού Ρούβας διατίθενται στην ΜΚΟ "Στόχος Πρόληψη Κρήτης", συμβάλλοντας στην προσπάθεια για ενημέρωση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.  

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουν ενσκήψει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ήδη από το πρώτο lockdown η  Εταιρία  προχώρησε στη χορηγία χιλιάδων συσκευασιών νερού στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Ειδικότερα χορηγήθηκαν νερά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, στο Βενιζέλειο, στην Γενικής Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου καθώς και στην 7 ΥΠΕ.   Παράλληλα παραδόθηκε και οικίσκος στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας για τις ανάγκες υποδοχής πολιτών προς εξέταση. 

Από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στην αξιέπαινη πρωτοβουλία καλλιτεχνών του Ηρακλείου, που συστρατεύθηκαν σε μια κοινή προσπάθεια για να μην μείνει «Κανείς Χωρίς Φαγητό», χορηγώντας τα νερά που διανέμονται με κάθε μερίδα φαγητού. 

Επιπροσθέτως συμμετείχε στη μεγάλη δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που διοργάνωσε  η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., ευαισθητοποιώντας και τους συνεργάτες της, μέσα από την οποία ενισχύθηκε  μια μεγάλη μερίδα πολιτών που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο. 

Νερό Ρούβας

Η προσπάθεια άμβλυνσης των επιπτώσεων της κρίσης του κορωνοϊού, δεν σταμάτησε εκεί. Η μεγάλη χορηγία του νερού Ρούβας, σε όλα τα σωματεία Α’ , Β’ , Γ’ τοπικού και Γ’ Εθνικής, καθώς και η χορηγία προς την ΕΠΣΗ Ηρακλείου για την διοργάνωση του Κυπέλου ΕΠΣΗ – Νερό Ρούβας 2020 -2021, ήρθε να ξεδιψάσει, όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Μια χορηγία μέσα από την οποία θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες αγοράς υπερσύγχρονων κρεβατιών για την παιδοαιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ, καθώς μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από την συνεργασία με τα σωματεία κατά την παραλαβή της χορηγίας, θα χρησιμοποιηθούν για την συγκεκριμένη ενέργεια. 

Στην περίπτωση των πρόσφατων φυσικών καταστροφών στη Κρήτη, η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και με τον Σύλλογο Γυναικών Μαλίων “Η ΕΣΤΙΑ” στην διανομή νερού στους πλημμυροπαθείς.  

Η δράση της εταιρείας βρίσκει θετική ανταπόκριση και είναι χαρακτηριστικές οι αντίστοιχες ευχαριστήριες αναφορές, όπως αυτή από το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όταν η  Αναπτυξιακή Εταιρία Γέργερης Α.Ε  είχε χορηγήσει νερά στους πλημμυροπαθείς στην Εύβοια. 

Όλες οι παραπάνω ενέργειες και το γεγονός ότι η  Αναπτυξιακή Εταιρία Γέργερης Α.Ε  είναι μια εταιρία που δηλώνει παρούσα σε όλες τις έκτακτες κοινωνικές ανάγκες, αποτελούν απόδειξη ότι η εταιρική κοινωνική ευθύνη δεν είναι απλά ένας όρος αλλά μια ουσιαστική πράξη για την εταιρία, που έχει ταχθεί να προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί στο κοινό καλό.


Νερό Ρούβας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ