Το Σάββατο η Αιμοδοσία της ομάδας SOS BOAK

Το Σάββατο η Αιμοδοσία της ομάδας SOS BOAK

Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας αιμοδοσίας δεν είναι αποκλειστικά η συγκέντρωση αίματος για τους τραυματίες, αλλά παράλληλα και η ευαισθητοποίηση όλων μας.

“Όλοι οδηγούμε… όλοι δίνουμε αίμα” η ομάδα SOS ΒΟΑΚ διοργανώνει αυτό το Σάββατο 8 Αυγούστου εθελοντική αιμοδοσία στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Η δράση θα γίνει στο κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης από τις 9:30 το πρωί ως τις 14:00 το μεσημέρι. 

Για ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη αιμοδοσίας της ομάδας SOS BOAK κ. Έφη Πασπαλάκη στο τηλέφωνο 6944 118 094.

Kάθε χρόνο και ιδιαίτερα θερινούς μήνες, η Κρήτη πληρώνει ένα βαρύ φόρο αίματος στο οδικό δίκτυο, με μεγάλο αριθμό θανάτων αλλά και σοβαρών τραυματισμών στους επιβαίνοντες, των οποίων η νοσηλεία απαιτεί υψηλά αποθέματα αίματος στις κατά τόπους αιμοδοσίες. Στόχος της συγκεκριμένης ομάδας αιμοδοσίας δεν είναι αποκλειστικά η συγκέντρωση αίματος για τους τραυματίες, αλλά παράλληλα και η ευαισθητοποίηση όλων μας.

Υπενθυμίζεται ότι Ο Γιώργος Λυπάκης, ένας από τους επικεφαλής του "SOS BΟΑΚ" μίλησε στο Livetalks και την εκπομπή "Βασικά, καλημέρα σας" (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με αφορμή την εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης και μίλησε για την ομάδα, τις δράσεις της, το θέμα των τροχαίων και πώς, μέσα από μία συλλογική προσπάθεια ατομικής ευθύνης, να γίνουμε όλοι καλύτεροι οδηγοί.

σοσ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ