Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δ. Ηρακλείου - Στις Ασίτες ο Βασίλης Λαμπρινός

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δ. Ηρακλείου - Στις Ασίτες ο Βασίλης Λαμπρινός

Βρέθηκε σε περιοχές όπου επιχείρησαν εκχιονιστικά μηχανήματα

Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου όπου χρειάστηκε η επέμβαση μηχανημάτων εκχιονισμού μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου  ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

asites

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Μαρίνο Παττακό και στελέχη της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, βρέθηκε στις Ασίτες όπου χρειάστηκε συνολικά σε πέντε (5) περιπτώσεις ,η επέμβαση των εκχιονιστικών μηχανημάτων για τον καθαρισμό δρόμων που οδηγούν σε σπίτια και ποιμνιοστάσια που βρίσκονται έξω από τους οικισμούς των Ασιτών. Οι τρείς (3) περιπτώσεις αφορούσαν σε οικογένειες που είχαν αποκλειστεί χωρίς όμως να κινδυνεύουν, και οι δυο (2) σε ποιμνιοστάσια τα οποία έπρεπε να  προσεγγίσουν οι κτηνοτρόφοι για να ταΐσουν τα κοπάδια τους.

asites

Ο Δήμαρχος είχε συνομιλία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Πάνω και Κάτω Ασιτών καθώς και με δημότες οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα μικρής έκτασης προβλήματα που δημιούργησε στην περιοχή η χιονόπτωση αλλά και για την επιτυχή επέμβαση του προσωπικού πολιτικής προστασίας στις περιπτώσεις που χρειάστηκε.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους χειριστές των μηχανημάτων καθώς και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και διαβεβαίωσε ότι όλος ο μηχανισμός παραμένει σε ετοιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί το πέρασμα της κακοκαιρίας.

asites

 

Δείτε επίσης:

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Κρήτης

Αλπικό τοπίο στο δρόμο Αρχάνες - Χουδέτσι - Δείτε βίντεο

Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης και η "Ελπίδα" δε λέει να φύγει

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ