Σε εξέλιξη οι εργασίες αποπεράτωσης του Θεάτρου Ρούβα

Σε εξέλιξη οι εργασίες αποπεράτωσης του Θεάτρου Ρούβα

Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οικοδομικές παρεμβάσεις

Με συμπληρωματικές παρεμβάσεις συνεχίζονται οι εργασίες αποπεράτωσης του Θεάτρου Ρούβα στην περιοχή της Γέργερης στο Ηράκλειο. Στη σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Γόρτυνας αναφέρονται τα εξής:

"Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προπαρασκευαστικές εργασίες (χωματουργικά, δίκτυα κλπ.) για την αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα, στην Γέργερη, ενός εμβληματικού έργου που μετά από μια… περιπετειώδη διαδρομή πολλών ετών (έφθασε ως την απένταξή του, με ευθύνη της προηγούμενης δημοτικής αρχής), βρίσκεται πλέον σε τροχιά ολοκλήρωσης.

Θέατρο Ρούβα

Αυτές τις ημέρες, υλοποιούνται κάποιες συμπληρωματικές παρεμβάσεις, αναγκαίες για την ολοκλήρωση του έργου, με την συνδρομή των εργαζομένων του Δήμου μας. 
Για την εξέλιξη αυτών των εργασιών ενημερώθηκαν ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος Στέλιος Σηφάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γέργερης, Μανώλης Προκοπάκης, που επισκέφθηκαν τον χώρο. 

Η αποπεράτωση του Θεάτρου Ρούβα, συνολικού προϋπολογισμού 139.000 ευρώ, θα καλυφθεί από χρηματοδότηση που διασφαλίστηκε με ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν από τον ανάδοχο του έργου οι οικοδομικές και λοιπές εργασίες, μεταξύ των οποίων: κατασκευή κερκίδων, σκάλας και διαδρόμου, καθαίρεση βράχων για λόγους ασφαλείας, ολοκλήρωση ημιυπόγειου χώρου και wc, κιγκλιδώματα, σχάρες, κανάλια ομβρίων, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου, χρωματισμοί κ.ά."
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ