Σε πρώτο πλάνο τα αγροτικά προβλήματα της Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Ευρεία σύσκεψη σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης παρουσία του Υπουργού, Αντιπεριφερειαρχών και των εκπροσώπων των αγροτών

Όλα τα θέματα του πρωτογενή τομέα με έμφαση στα έργα ανάπτυξης, τη νέα ΚΑΠ και τις επιδοτήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων, συζητήθηκαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γιωργαντά και των  Γεν Γραμματέων κκ Παπαγιαννίδη και Μπαγινέτα.

agrotes

Στη συνάντηση που έγινε στο περιθώριο της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, ήταν παρόντες η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαρία Κοζυράκη, οι Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καλογερής, Μαρία Λιονή, Ειρήνη Χουδετσανάκη, Σταύρος Τζεδακης, ο π. Αντιπεριφερειάρχης Μανόλης Χνάρης, ο Περιφερειακός σύμβουλος Γ. Τσιφετάκης, εκπρόσωποι Ενώσεων και αγροτοκτηνοτροφικά στελέχη.

Στο μεταξύ, την πεποίθηση ότι «Οι κινητοποιήσεις αγροτών  στην Κρήτη  έχουν δείξει ότι δεν φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα από το υπουργείο. Ο κόσμος έχει κουραστεί και αφενός δεν συμμετέχει και  αφετέρου βλέπει με «κακό μάτι» όσους του κλείνουν τους δρόμους», εξέφρασε στο Θέμα Κρήτης 103.1 ο Αντιπρόεδρος του ΣΑΣΟΕΕ και της Αγροδιατροφικής, Μιχάλης Καμπιτάκης  Ο κ. Καμπιτάκης ανέφερε ότι το κόστος παραγωγής είναι τεράστιο πλέον και  ότι  η οικονομική ενίσχυση ήταν απειροελάχιστη.

Ακούστε τι είπε:

 

Δείτε επίσης:

Κόστος παραγωγής κι εργάτες γης στην ατζέντα των επαφών του Γ. Γεωργαντά

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ