Σε ύφεση η φωτιά στο Ρέθυμνο
Παραμένουν στο σημείο αμείωτες οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Σε ύφεση είναι η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στο νομό Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι, λίγα λεπτά πριν από τις 4 στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.
Στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κινητοποιώντας 30 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 ελικόπτερα της πυροσβεστικής, οι οποίες και παραμένουν αμείωτες.
Η πυρκαγιά καίει σε αγροτοδασική έκταση.
Ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από το απόγευμα και μετά η ΕΜΥ έχει προβλέψει ισχυρούς ανέμους στο νησί που μπορεί να φτάσουν τα 8 μποφόρ, κάτι που θα δυσχεράνει το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αγία Τριάδα Ρεθύμνου Κρήτης. Κινητοποιήθηκαν 30 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 3ης ΕΜΟΔΕ, 10 οχήματα και 2 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 29, 2024
*φωτογραφία από rethemnosnews
Διαβάστε επίσης
- Στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Θυμάτων Εργατικών Δυστυχημάτων στον Κρουσώνα ο Μεν. Μποκέας
- Συντονισμός δράσεων για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων Συνεδρίαση ΤΕΣΟΠΠ
- Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης : Μπροστά μας οι λύσεις για τη βιώσιμη αξιοποίηση του ποταμού Αναποδάρη, Π.Ε. Ηρακλείου
