"Σεβασμός στους υποψήφιους των πανελλαδικών που μελετούν"

"Σεβασμός στους υποψήφιους των πανελλαδικών που μελετούν"

Ανακοίνωση από τον "Σύλλογος Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου-Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης"

Έκκληση να σεβαστούν τη μελέτη  των  υποψηφίων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις από τους "Πολίτες κατά της Ηχορύπανσης-Σύλλογος Ποιότητας Ζωής Ηρακλείου" όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν καλώντας παράλληλα  όλες τις εμπλεκόμενες αρχές, (δήμο, αστυνομία, λιμεναρχείο κ.α.) να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο  δραστηριοτήτων που προκαλούν ηχορύπανση.

Η ανακοίνωση

"Την  ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις. Είναι   μεγάλος ο αριθμός των τελειόφοιτων μαθητών - υποψήφιων φοιτητών στην πόλη μας που  εντείνουν τη  μελέτη τους στην προσπάθειά τους  να πετύχουν την εισαγωγή τους στις διάφορες σχολές. Η μελέτη, όμως, χρειάζεται ήσυχο περιβάλλον, κάτι που δεν είναι αυτονόητο στο Ηράκλειο, όπου θόρυβοι από κάθε είδους μηχανήματα και κατασκευές,  από την κυκλοφορία οχημάτων (συχνά με το ηχοσύστημα στο τέρμα…),       από μουσική στα εστιατόρια και καφετέριες (……από σήμερα θα δούμε και θα…ακούσουμε….)  και από ποικίλα δρώμενα -συχνά ανεξέλεγκτα- σε υπαίθριους και ημιυπαίθριους χώρους ακούγονται οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας.                                                                         

 Κάνουμε λοιπόν έκκληση στους συμπολίτες μας, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο,  να σεβαστούν τη μελέτη  των  υποψηφίων φοιτητών αποφεύγοντας θορυβώδεις δραστηριότητες και κάθε  είδους όχληση. Κάνουμε επίσης έκκληση σε όλες τις εμπλεκόμενες αρχές, (δήμο, αστυνομία, λιμεναρχείο κ.α.) να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στον έλεγχο  δραστηριοτήτων που προκαλούν ηχορύπανση."

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ