Σεισμόπληκτοι: Δεσμεύσεις, αποφάσεις, αιτήσεις, αλλά τα προβλήματα μεγαλώνουν

Σεισμόπληκτοι: Δεσμεύσεις, αποφάσεις, αιτήσεις, αλλά τα προβλήματα μεγαλώνουν

Σημαντικότερο όλων, όπως επισημαίνει στο Livetalks o Παύλος Μπαριτάκης, η απουσία από την πλατφόρμα arogi.gov.gr οικισμών που έχουν πληγεί

"Όχι μόνο δεν επιλύθηκαν πολλά προβλήματα μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου αλλά τόσες ημέρες μετά, ανακαλύπτουμε συνεχώς νέα!", τόνισε  ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και φοροτεχνικός, Παύλος Μπαριτάκης μιλώντας στο Livetalks και τον Κώστα Μπογδανίδη. 

Ο κ. Μπαριτάκης αναφερόμενος σε ένα από τα πλέον σημαντικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και προκαλούν τη δυσαρέσκεια των σεισμόπληκτων, δηλαδή αυτό της μη συμπερίληψης στην πλατφόρμα arogi.gov.gr οικισμών που έχουν πληγεί , τόνισε: "Η πλατφόρμα αρωγή είναι μια μεγάλη καινοτομία αλλά για να δώσει λύσεις έπρεπε να έχουν μπει σε αυτή όλα τα δεδομένα. Ακόμα και σήμερα δεν έχουν συμπεριληφθεί πολλοί οικισμοί ακόμα και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας αλλά ελπίζουμε ότι θα μπουν σύντομα".

Απευθυνόμενος δε στους πληγέντες, ο κ. Μπαριτάκης ζήτησε να μην ανησυχούν για την καταληκτική προθεσμία της 5ης Νοεμβρίου καθώς όπως εξήγησε αυτή αφορά σε όσους έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση και όχι για όσους δεν έχουν ακόμα πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. 

Ακούστε τί είπε ο κ. Παύλος Μπαριτάκης:

 

 

ζσ

 

 

Δείτε επίσης:

 

Μεγάλος σεισμός ξύπνησε ξανά την Κρήτη

Συνεχίζεται η μετασεισμική ακολουθία - Δύσκολη νύχτα στην Κρήτη

Άνοιξε η πλατφόρμα «arogi.gov.gr» για τους σεισμόπληκτους της Αγίας Βαρβάρας

Σεισμός στο Αρκαλοχώρι: 6.152 μη κατοικήσιμα κτήρια - Έτοιμα ήδη 51 πρωτόκολλα κατεδάφισης
 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ