Σχολές Γονέων στο Δήμο Αποκορώνου

Newsroom
Newsroom

Συνάντηση το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 18:00μ.μ. στο Γυμνάσιο Βάμου Αποκορώνου

Η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αποκορώνου "σε μία προσπάθεια  να έρθουμε και πάλι πιο κοντά ως δημότες ,να μοιραστούμε και να αντιμετωπίσουμε τα καθημερινά προβλήματα των παιδιών μας" όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, παίρνει την πρωτοβουλία της οργάνωσης δωρεάν Σχολών Γονέων σε συνεργασία με την ομάδα προστασίας ανηλίκων του Δήμου Αποκορώνου, τους ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς από το κέντρο ψυχικής υγείας του ΕΛΜΕΠΑ καθώς και του Κέντρου Πρόληψης Χανίων.

Οι Σχολές Γονέων αφορούν κάθε γονέα ή κηδεμόνα που το παιδί του φοιτά σε δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο στην περιοχή του Αποκόρωνα . Σε αυτόν τον σκληρό κόσμο που ζούμε είναι ευθύνη όλων μας να συνθέσουμε τις απόψεις μας και να οργανωθούμε ώστε να επιλύσουμε με κατανόηση και υπομονή κάθε πρόβλημα , μικρό ή μεγάλο, που απασχολεί τα παιδιά μας. Ως εκ τούτου κύριος στόχος  της δημιουργίας των Σχολών Γονέων  είναι να αναπτύξουμε και να συζητήσουμε τις αγωνίες των γονέων και με την βοήθεια των ειδικών να προταθούν πιθανές λύσεις.

Μία τέτοια εποικοδομητική συνάντηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 18:00μ.μ. στο Γυμνάσιο Βάμου Αποκορώνου.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ