Σήμερα, το τελευταίο αντίο στον άτυχο Κώστα

Συγκλονισμένοι οι φίλοι του - "Βροχή" τα "αντίο" και στα social media

Βαρύ πέπλο θλίψης στην οικογένεια και τους φίλους του 28χρονου Κώστα Μαρή, που έφυγε σε τροχαίο, χθες το πρωί, στο δρόμο από τη Χερσόνησο προς το Ηράκλειο, κι ενώ επέστρεφε από τη δουλειά.

Ο άτυχος Κώστας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, βυθίζοντας στο πένθος οικογένεια, συγγενείς και φίλους που δε μπορούν να πιστέψουν πως δε θα αντικρίσουν ξανά το χαμόγελό του.

Η κηδεία του 28χρονου θα γίνει στις 17.00 σήμερα, στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στον Μασταμπά.

Συντετριμμένοι οι φίλοι του Κώστα ένιωσαν την ανάγκη να τον χαιρετήσουν μέσω των social media και να ευχηθούν καλό παράδεισο εκφράζοντας παράλληλα την αδυναμία τους να πιστέψουν πως αυτό που έγινε είναι αλήθεια κι όχι μια άσχημη φάρσα.

Όλοι είχαν μία όμορφη κουβέντα να πουν για το χαρούμενο παιδί με τα πολλά ενδιαφέροντα που υπήρξε υποδειγματικός φίλος με πραγματικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση