"Σκόπιμες διαρροές", λέει η πλευρά του 24χρονου που κατηγορείται ότι "έβγαλε" το μάτι 47χρονου

"Σκόπιμες διαρροές", λέει η πλευρά του 24χρονου που κατηγορείται ότι "έβγαλε" το μάτι 47χρονου

Ο συνήγορος του νεαρού κάνει λόγο για «δικαστικούς αγώνες» καφενειακού τύπου που "μοναδικό στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων και τον επηρεασμό της κοινής γνώμης"

Την έντονη αντίδραση της πλευράς του 24χρονου, προκάλεσαν τα όσα ανέφερε στο protothema.gr, για τον καυγά ανήμερα των Θεοφανίων σε οικισμό στα Χανιά, ο δικηγόρος του 47χρονου που έχασε το μάτι του. 

Σε ανακοίνωση που υπογράφεται από τον συνήγορο του 24χρονου, κ. Μάνο Τραχαλάκη, αναφέρεται:

"Με αγανάκτηση και απορία διάβασα σήμερα το πρωί, τα όσα σκόπιμα κατά το παρόν στάδιο της ποινικής διαδικασίας και δύο σχεδόν μήνες μετά το περιστατικό, δήλωσε το φερόμενο ως θύμα και ο συνήγορός του, για το περιστατικό που συνέβη την 6η Ιανουαρίου, στο Βατόλακκο Χανίων και στο οποίο εμπλέκεται ο 24χρονος εντολέας μου. Τέτοιες πρακτικές είναι πλέον γνωστό που κατατείνουν, δεν τιμούν το δικηγορικό λειτούργημα και δεν βοηθούν και την ίδια την απονομή της δικαιοσύνης.

Ο χρόνος άλλωστε που επέλεξαν να ενεργήσουν  -την ίδια ημέρα δηλαδή που η δικογραφία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα μετά και το πέρας της αστυνομικής προανάκρισης- προδίδει ευθέως τον σκοπό των ενεργειών τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη που αποδίδεται εντός των δικαστικών αιθουσών και όχι στις ¨τηλεδίκες¨, όπου ο καθένας μπορεί ανέλεγκτα να δηλώνει κατά το δοκούν την δική του εκδοχή για τα γεγονότα. Ως εκ τούτου αρνούμεθα να εμπλακούμε σε «δικαστικούς αγώνες» καφενειακού τύπου που μοναδικό στόχο έχουν την δημιουργία εντυπώσεων και τον επηρεασμό της κοινής γνώμης και όχι μόνο. Για τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του φερόμενου θύματος, ο εντολέας μου επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός του. Για το τι πραγματικά έγινε, πώς έγινε και ποιος φταίει, θα τα πούμε στο μόνο αρμόδιο τόπο. Τα δικαστήρια" 

 

Δείτε επίσης: 

Του ξερίζωσε το μάτι επειδή τον... κοίταξε στραβά!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ