Στα εγκαίνια της νέας μονάδας του Ομίλου Ηρακλής στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου ο Μ. Σενετάκης

Newsroom
Newsroom

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης συνόδευσε τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο στις επισκέψεις του στο εργοτάξιο του αεροδρομίου Καστελίου αλλά και στο ΠΑΓΝΗ

Στα εγκαίνια της νέας μονάδας έτοιμου σκυροδέματος στη Βιομηχανική Ζώνη Ηρακλείου παρευρέθηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου κ. Μάξιμος Σενετάκης.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση:

“Πρόκειται για μια σημαντική επιχείρηση που ακολουθεί την κεντρική αναπτυξιακή μας Στρατηγική", διαπίστωσε ο κ. Σενετάκης που νωρίτερα συνόδευσε τον Υπουργός Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο στις νέες εγκαταστάσεις του Ομίλου και πρόσθεσε:

"Ο Όμιλος Ηρακλής καινοτομεί διαρκώς και υλοποιεί αυτό που στο υπουργείο Ανάπτυξης επισημαίνουμε προς όλες τις επιχειρήσεις: Καινοτομία παντού. Με τον τρόπο αυτό γίνεται πρότυπο, ώστε να ακολουθήσουν και άλλες μεγάλες εταιρίες ή μικρότερες που επιθυμούν να μεγαλώσουν. Η Καινοτομία λοιπόν είναι ο δρόμος για την επιτυχία και ο όμιλος Ηρακλής είναι το ζωντανό παράδειγμα”.

Σενετάκης

Ο κ. Σενετάκης από το βήμα της εκδήλωσης μεταξύ άλλων συμπλήρωσε:

“Θέλουμε Πατέντες, καινοτόμα προϊόντα made in Greece και υπηρεσίες αιχμής. Θέλουμε τα ταλέντα μας να μείνουν εδώ και εκείνα που έφυγαν να γυρίσουν πίσω. Θέλουμε να πιστέψουν όλοι ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα. Έχει περάσει στη νέα εποχή και πλέον δημιουργεί ευκαιρίες και για καλά αμειβόμενες δουλειές και για μια ισορροπημένη ζωή. Θερμά συγχαρητήρια στον Όμιλο Ηρακλής που πιστεύει στη νέα Ελλάδα που δημιουργούμε και το αποδεικνύει με πράξεις και …εργοστάσια".

Όπως επισημάνθηκε στη διάρκεια των εγκαινίων ο Όμιλος Ηρακλής συγχρονίζεται με άλλη μια εμβληματική-στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, την πράσινη μετάβαση.

Σενετάκης

Μετά από χρόνια έρευνας και αρκετές επενδύσεις προτείνει την πρώτη πράσινη σειρά σκυροδεμάτων με 30% χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα πιο κλιματικά ουδέτερο και αειφόρο κατασκευαστικό κλάδο.

Σενετάκης

Οι κ.κ. Σενετάκης και Σκέρτσος επισκέφθηκαν το εργοτάξιο του αεροδρομίου στο Καστέλι, όπου διαπίστωσαν ότι το έργο προχωρά με βάση το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης, ενώ νωρίς το απόγευμα ο κ. Σενετάκης συνόδευσε τον κ. Σκέρτσο στο ΠΑΓΝΗ όπου συνομίλησαν με τη Διοίκηση το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Σενετάκης

Σενετάκης

Διαβάστε επίσης:

Αισιοδοξία για το αεροδρόμιο Καστελίου - Στο εργοτάξιο ο Υπουργός Άκης Σκέρτσος

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ