Στα ύψη το θερμόμετρο στην Κρήτη λίγο πριν την έλευση της "Μήδειας"

Στα ύψη το θερμόμετρο στην Κρήτη λίγο πριν την έλευση της "Μήδειας"

Σε ποιες περιοχές του νησιού σημειώθηκε θερμοκρασία ρεκόρ!

Την ώρα που ο κρατικός μηχανισμός και στην Κρήτη περιμένει την έλευση της κακοκαιρίας "Μήδεια", που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της σε άλλες περιοχές της χώρας, στο νησί καταγράφονται σήμερα, Σάββατο, υψηλές θερμοκρασίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στο λιμάνι του Ηρακλείου το θερμόμετρο έφτασε τους 20,1 βαθμούς Κελσίου, στα Ανατολικά του Ηρακλείου στους 19,9, στην Κνωσό τους 19,7 βαθμούς, στο Ακρωτήρι Χανίων τους 19,4 βαθμούς, στο Καλυμπάρι Χανίων τους 19,3 βαθμούς, στο Νεροκούρο Χανίων τους 19,2 βαθμούς και τα Δυτικά του Ηρακλείου τους 18,9 βαθμούς Κελσίου.

θερμοκρασίες

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον διευθυντή ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστα Λαγουβάρδο, την ερχόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι της Κρήτης θα ξυπνήσουν με 7-8 °C! 

Χιονοπτώσεις θα πρέπει να περιμένουμε στο εσωτερικό του νησιού, στα ορεινά. Στα πεδινά αναμένονται βροχές, ενώ στα βόρεια θεωρείται δεδομένος ο ισχυρός κυματισμός λόγω των βοριάδων! Όλα πάντως εξαρτώνται από την κίνηση του... χαμηλού!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ