Στα Ζωνιανά η Δέσποινα Βανδή

Στο μιτάτο «Κούμι» συνεχίστηκαν τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece

Με θέα την κορφή του Ψηλορείτη σε ένα μιτάτο στα όρη των Ζωνιανών, συνεχίστηκαν το Σάββατο 24 Απριλίου τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Με φιλοξενούμενο τον Μανώλη Κονταρό και οικοδεσπότη τον Δημοτικό Σύμβουλο Μυλοποτάμου και Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου κ. Γιώργο Παρασύρη, η Δέσποινα Βανδή θα παρουσιάσει στην εκπομπή της που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο από την συχνότητα του MEGA την παράδοση των βοσκών του Ψηλορείτη.

Στο μιτάτο «Κούμι» με θέα που κόβει την ανάσα από την ομορφιά των βουνών της Ίδης και ορίζοντα έως το Κρητικό Πέλαγος, οι Ζωνιανοί κτηνοτρόφοι τυροκόμησαν και έψησαν αντικριστό οφτό με την Δέσποινα Βανδή να εντυπωσιάζεται και να ετοιμάζει μια εξαιρετική εκπομπή, με την οποία θα προβάλει τις ιδιαίτερες ομορφιές του ορεινού Μυλοποτάμου.

Τα γυρίσματα της εκπομπής My Greece έγιναν σε πολλές περιοχές του Ρεθύμνου όπως ο η Μονή Βωσσάκου στον Μέσα Μυλοποτάμο, το Γεράνι Ρεθύμνου, ο Πλακιάς, το Σπήλι αλλά και στον νότο των Σφακίων.

 

 

 

Δείτε επίσης:

Στο Σπήλι η Δέσποινα Βανδή
 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ