Σταδιακά επαναλειτουργούν τα πρωινά εξωτερικά ιατρεία - Προγραμματίζονται τα χειρουργεία

Σταδιακά επαναλειτουργούν τα πρωινά εξωτερικά ιατρεία - Προγραμματίζονται τα χειρουργεία

Επανέρχεται στην κανονικότητα, σταδιακά, και το ΠΑΓΝΗ, καθώς επαναλειτουργούν προοδευτικά τα πρωινά τακτικά εξωτερικά ιατρεία, "με κύριο γνώμονα την προστασία της Υγείας των πολιτών και των εργαζομένων" - όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της διοίκησης.

Ήδη αναρτημένη στη νέα ιστοσελίδα του ΠΑΓΝΗ είναι σχετική ενημέρωση για τους ασθενείς, οι οποίοι, καθημερινά,  θα ενημερώνονται τηλεφωνικά από το γραφείο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων για την ημέρα, την ώρα, το χώρο προσέλευσης καθώς και για τα μέτρα προστασίας που οφείλουν να τηρούν.

"Είναι προφανές ότι θα γίνει προσπάθεια εξυπηρέτησης των ήδη κλεισμένων ραντεβού και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας" - αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τα χειρουργεία, οι ασθενείς ενημερώνονται τηλεφωνικά για την ημέρα προσέλευσης τους και τον προεγχειρητικό τους έλεγχο, που περιλαμβάνει και μοριακό έλεγχο ανίχνευσης COVID-19. O έλεγχος αυτός γίνεται τουλάχιστον δύο ημέρες (2) πριν την προγραμματισμένη επέμβαση τους και γίνεται στον ειδικό χώρο που βρίσκεται στο ΤΕΠ Covid-19.

Υπενθυμίζεται ότι, στο Νοσοκομείο εισέρχονται ΜΟΝΟ, τα προγραμματισμένα ραντεβού για Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και χειρουργεία (φυσικά και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όταν εφημερεύει). Στη πύλη του Νοσοκομείου, υπάρχει συνολική λίστα των ονομάτων.

"Η συνεργασία και η υπομονή, όλων μας, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για όλους μας" - σημειώνεται.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ