Στη Σητεία κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Newsroom
Newsroom

Τα στελέχη του κόμματος ενημερώθηκαν από τον δήμαρχο και τους τοπικούς φορείς για το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η θεομηνία

Κλιμάκιο  του ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ με επικεφαλής τον Γραμματέα Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας Μιχάλη Χάλαρη, συνοδευόμενο από τον Γραμματέα Γιώργο Μπελούκα, μέλη της Κ.Π.Ε. μαζί  και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου επισκέφτηκαν την Σητεία προκειμένου να ενημερωθούν  από το δήμαρχο και τους φορείς για την  μεγάλη καταστροφή.  

κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ Σητεία

Στη σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του κόμματος σημειώνονται τα εξής: 

"Το  ΠΑΣΟΚ–ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ζητά η  πολιτεία άμεσα να αποζημιώσει τους πολίτες που υπέστησαν αυτές τις μεγάλες καταστροφές στις κατοικίες, στις περιουσίες και τις επιχειρήσεις τους.

κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ Σητεία

Ήδη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης έχει καταθέσει ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ώστε να υπάρξει και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ένα σχέδιο και χρηματοδότηση για άμεση αποκατάσταση αυτών των τεράστιων ζημιών στη Σητεία.  Όπως είδαμε και σε προηγούμενες καταστροφές, υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις όσον αφορά την χρηματοδότηση που πρέπει να υπάρξει και την αποκατάσταση των ζημιών. Πιστεύουμε αυτή τη φορά οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις να περιοριστούν. Ζούμε σε μια εποχή στην οποία οι συνεχόμενες φυσικές καταστροφές πρέπει να δημιουργήσουν την ανάγκη να υπάρξει ένα σχέδιο πρόληψης έτσι ώστε να μη χάνονται ανθρώπινες ζωές και περιουσίες να καταστρέφονται".

κλιμάκιο ΠΑΣΟΚ Σητεία

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ