Στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Ρεθύμνου

Στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Ρεθύμνου

Θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ).

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης  κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να προεδρεύσει  στη συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της πανελλήνιας Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης- Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ).

Στη συνεδρίαση της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. θα συζητηθούν οι παράμετροι της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 την οποία, ως επί το πλείστον,  καθορίζουν το νέο ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται ακόμη  οι ενέργειες της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α. μετά την υγειονομική κρίση, τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις ανά τη χώρα δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης, ζητήματα εσωτερικής διοίκησης  της Ένωσης  και ενημέρωση για τη δραστηριότητα των επιτροπών της. 

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης (16/7/2020) και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δ.Ρ κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ