Στην αγορά του Περάματος ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δουλουμπέκης

Newsroom
Newsroom

«Στο ΣΥΡΙΖΑ νοιαζόμαστε για τις μικρές τοπικές αγορές, ενώ στη νοιάζονται μόνο ΝΔ για τις αγορές των μεγάλων οίκων αξιολόγησης»

Περιοδεία στην εμπορική αγορά του Περάματος πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου ο υποψήφιος βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης. Κατά την περιοδεία του είχε την ευκαιρία να ακούσει με προσοχή τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και πάροχοι υπηρεσιών της περιοχής αλλά και τις λύσεις που οι ίδιοι έχουν να προτείνουν. Μάλιστα εκτός από την ανάπτυξη των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο πλαίσιο του προγράμματος «δικαιοσύνη παντού» ο κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης ενημέρωσε καταστηματάρχες και πολίτες ότι άνοιξε μια νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με τους καθημερινούς πολίτες του Ρεθύμνου, το anoixtesportes.social, όπου θα μπορούν να καταθέτουν προβληματισμούς κα προτάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων του τόπου μας.  

Ο κ. Δουλουμπέκης εξέφρασε την πίστη του ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με ένα ευρύ πλέγμα μέτρων που αυξάνουν το διαθέσιμο εισόδημα των νοικοκυριών μπορεί να δώσει λύση στη μείωση της κατανάλωσης που ταλανίζει την αγορά. Επιπλέον τόνισε ότι η αντιμετώπιση του κόστους ενέργειας, παραγωγής και δανεισμού αλλά και του ιδιωτικού χρέους από τον ΣΥΡΙΖΑ με το που γίνει κυβέρνηση, κόστη που δυστυχώς η ΝΔ έχει αποφασίσει να τα φορτώσει στους μικρομεσαίους για μη στεναχωρήσεις τους μεγάλους εταίρους της, θα δώσουν μια μεγάλη ανάσα στους εμπόρους και επιχειρηματίες του Ρεθύμνου και ειδικότερα του Μυλοποτάμου. 

δουλουμπέκης Πέραμα ρέθυμνο συριζα εκλογές 2023

δουλουμπέκης Πέραμα ρέθυμνο συριζα εκλογές 2023

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ